3000TL'ye sistem önerisi

fellhell

Hectopat
Evet arkadaşlar hepinize merhaba. Toplama bi masaüstü fiyaskosu yaşadım . Her neyse o problemimi öğrenmek isteyenler konularımdan ulaşabilirler .

Yeni sorunum bir gaming laptop arıyorum . Bilgisayarcıyla konuştum uzun uzun . Sonuç olarak 2 ürün var , birini seçeceğim veya tavsiye ederseniz başka bi laptop da sokarım arasına.

1. Ürünümüz. MSI GE60 2PC-089XTR Apache Core i7-4700HQ 8GB 128GB SSD + 1TB GTX850M 2GB 15.6" Full HD FreeDos (Hediyeli) | sanalmarketim

2. Ürünümüz. Asus N550JK-CN167D Core i7-4700HQ 8GB 1.5TB GTX850M 4GB 15.6" IPS Full HD FreeDos (hediyeli) | sanalmarketim

Arkadaşlar oynayacağım oyunlar Far Cry 3 , yenisi çıkınca 4.
  • Watch Dogs
  • Fifa 14
  • Battlefield 4
  • AC Black Flag
  • LEAGUE OF LEGENDS (Düşük sistem gereksinimi istediğine bakmayıon ekran kartını mahvediyor . )

Eğer bu oyunları High - Ultra seviyesinde oynamak istiyorum . Görüşleriniz için şimdiden teşekkür ederim .

İyi Forumlar

Son düzenleyen: Moderatör:
MSI.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bütçe 3000 TL civarı demişsiniz ama MSİ 3400TL. ASUS öneriyorum. ASUS= Oyun+ Mutlimedya

Msi. SSD avantajı var en başta. Sadece oyun için kullanacaksanız bence i5 işlemcili Msi'ları da tercih edebilirsiniz, çok daha ucuza gelir. Çok önemli bir artı olmasa da Msi'ın bir de renkli ışıklı klavyesi var, kimileri için tercih sebebi olabiliyor. Ama Asus'un da Msi'dan çok aşağı kalır bir yanı yok, o da yeterince güçlü bir bilgisayar ve marka olarak Asus çok güvenilir. Tercihinizi yaparken bu ufak farklılıkların hangisi size daha uygun onu düşünmeye çalışın. Bir de dediğim gibi, Msi'ın başka bir çok modeli var, güncel olan 800 serisi ekran kartlı olan modellerinin hepsini düşünebilirsiniz.

Msi öneririm o leptop ile lol'de ultra seviye açabilirsin leptop ekran kartları normal ekran kartlarından farklıdır. Msi'deki kaliteli ekran kartı ve tam oyun oynamalık bir dizüstü. Fakat ben toplama pc öneririm.

Yukarıdaki iki modelde de aynı ekran kartı var. O yüzden tek başına bu konuda biri diğerine ağır basamaz pek.

Her iki üründe iyi sana kalmış.

performans olarak hangisi daha iyi ? msi in özellikle bu ürününün türkçe incelemesi yok . Özellikleri benzese yinede farklılıklar var iyi bir tercih yapmak zorundayım , daha çok oyun amaçlı kullanıyorum . Bide msi in firma olarak teknik desteği nasil , uğrastiriyolar mi yoksa gercekten ilgililer mi bi sorun ciktiginda direk yenisini yolkuyolarmi

Yenisini yollamak firmanın başvuracağı son yoldur.

Monster Abra A5 Kullanıyorum, memnunum ve öneririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…