3000TL'ye Tam Takım Oyuncu Bilgisayarı

@SypeR abimin yaptığı sistem çok hoşuma gitti. Ama çevre birimlerini değiştirmek lazım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sistem çok güzel ama ben o klavye ve mause ile oyun oynayamam ama biraz zorlarsam onları iptal ettirip gaming klavye ve mause alırım.
Klavye mouse tercihi sana kalmış bir şey. Bence kendin ne istiyorsan hangisi hoşuna gidiyorsa o klavye ve fareyi al kardeşim. Yoksa sistem süper o işlemci 5 GHz sabit çalışabiliyor. Stock soğutucu yerine daha iyi soğutucu yani önerdiğim soğutucuyu alırsan 6-7 belki çıkar ama soğutmaya göre MSI OC Genie zaten kendi stabil değeri belirliyor. Yani sen sadece OC Genie düğmesine basıp gerisine karışmayacaksın. İleriye dönük bir sistem.

O.C yapmayacağım arkadaşım sadece oyun oynayıp internette dolaşacağım. Ama öyle büyük oyunlarda oynamayacağım. Ortanın biraz üst seviyesindeki oyunlar.

@SypeR'in önerdiği sistem çok iyi olmuş. Onu alabilirsin.

@SypeR R9 290 için 600 watt PSU yetmez diye düşünüyorum. Gerçek 600 watt da değil.

@SypeR R9 290 için 600 watt PSU yetmez diye düşünüyorum. Gerçek 600 watt da değil.

600W GTX 690 bile çalıştırabilir Fakat CM RC-K350 PSU kaliteli değil. CM RC-K380 alınırsa hem 12v kanalından 580 civarı güç veriyor. Hem de efektif olarak 80 Plus olarak görünüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…