3000TL'yi geçmeyecek klavye önerisi

adorabat1241

Centipat
Daha fazla  
Klavye yurt dışından olmasın çok ses çıkarmasın çok fazla profesyonel olmasına da gerek yok bir Valorant oynuyorum. Bana 1000-3000TL bandında klavye önerin kaç gündür arıyorum ne alsam diye karar veremedim bilek desteği ve TKL olursa daha iyi olur ama Full size de kabul.

Klavye yurt dışından olmasın çok ses çıkarmasın çok fazla profesyonel olmasına da gerek yok bir Valorant oynuyorum. Bana 1000-3000TL bandında klavye önerin kaç gündür arıyorum ne alsam diye karar veremedim bilek desteği ve TKL olursa daha iyi olur ama Full size de kabul.
Yurt dışından neden istemiyorsunuz?

İnan şu beyaz rengin ve modelin tasarımı beni benden alıyor. Zaten en sevdiğim anahtar çeşidi. Evet fiyat olarak belki sıkıntı ama ilerde kesin alacağım tek klavye bu.
Bence tekrardan gözden geçirmelisin. Cherry switchten çok çok daha iyi alternatifler var artık. Bu paraya hot swap olmayan cherry klavye alana ne derler bilmiyorum valla.

Bence tekrardan gözden geçirmelisin. Cherry switchten çok çok daha iyi alternatifler var artık. Bu paraya hot swap olmayan cherry klavye alana ne derler bilmiyorum valla.

Emin ol sorun değil, bu klavyenin youtubede ki bütün incelemelerini incelemişimdir, dediğim gibi tasarımı ve malzeme kalitesi çok hoşuma gidiyor. Amahtarı yeni çıkmış ve hotswapa kıyasla gayet benim için iadel. Hele click sesi tam istediğim tonda. Senin söylediğin taraflardan ziyade driver'ı arkaplanda çok ram kullanıyoemuş galiba o daha korkutucu. Bunun yanınada amazondan jelly hazır custom bir tkl alırsam yeter bana :D

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı