300Mbps Wireless adaptör ile 500Mbps internet kullanmak

serhanszs

Hectopat
Selam, Superonline 500/20 paketine geçmeyi düşünüyorum ama PC'de kullandığım ASUS marka wierless Max 300Mbps'ye kadar destekliyor. Bana PC de 300Mbps hız verse de olur ama kopma sorunu falan olur mu? Kablo bağlantı çok ters kalıyor modeme evdekiler çok sıcak bakmıyor görüntü kirliliğinden dolayı wierless olarak.
ASUS n14 usb network adaptör bunu kullanıyorum.

Son düzenleme:
Modeminiz 5GHz destekliyor ve 5GHz bandının ulaşabildiği noktada iseniz 800Mbps'ye kadar alırsınız fakat 2.4GHz ile de alabildiği maksimumu alırsınız, sorun yaşatmaz.

1300Mbps o adaptor.

1300Mbps o adaptor.
Modeminiz 5GHz destekliyor ve 5GHz bandının ulaşabildiği noktada iseniz 800Mbps'ye kadar alırsınız fakat 2.4GHz ile de alabildiği maksimumu alırsınız, sorun yaşatmaz.
İnanırmısınız bilmiyorum ama bu konuyu açtıktan 1 saat sonra falan wierless bozuldu ışığı söndü usb fln değiştim gene olmadı gitti cihaz yenisine baktım 700-800 tl olmuş ben 2019 da 137 tl ye almıştım çok iyi hatırlıyorum şimdi 20 metre cat 7 kablo siparişi verdim gitti güzelim cihaz bari satma şansım olsaydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…