300TL bütçeyle mouse tavsiyesi

seRy

Hectopat
Uzun zamandır oyun oynuyorum ama her zaman mouseun IPS değeri yüzünden takılma, dönmeme problemleri yaşıyorum o yüzden sensörü iyi olmalı. Claw tutuyorum. Elimin boyu (21cm eni 8-9 cm). Oyunları düşük sens ile oynuyorum. Mouse pad olarak Razer goliathus Speed cosmic XL kullanıyorum. Bütçem 300TL kadar biraz üstüne çıkarım ikinci el ilanlarda olabilir.

Sensör olarak bunlar da olabilir.

Uzun zamandır oyun oynuyorum ama her zaman mouseun IPS değeri yüzünden takılma, dönmeme problemleri yaşıyorum o yüzden sensörü iyi olmalı. Claw tutuyorum. Elimin boyu (21cm eni 8-9 cm). Oyunları düşük sens ile oynuyorum. Mouse pad olarak Razer goliathus Speed cosmic XL kullanıyorum. Bütçem 300TL kadar biraz üstüne çıkarım ikinci el ilanlarda olabilir.
Hepsiburada'da mobil uygulama üzerinden yeni üyelikle ilk alışverişe 50 TL indirim yapıyor hafif bir fare istersen bunu Switch'leri optik-mekanik olsun dersende bunu almanı öneririm.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı