Ben CS:GO oyununu çok seven bir insanım, baya dehşet oynamaktayım haftalık 50-60 saat garanti oynarım. Şu an ekipman olarak sadece Bloody v7'im var, klavye ve kulaklık çöp. (Bloody B120 alacağım.) Fakat kulaklık konusunda kararsızım.
Pek bir bilgim yok kulaklıklar konusunda, daha önce hiç kaliteli kulaklık kullanmamış durumundayım.
Öncelikle MSI Z170-A PRO aanakart kullanmaktayım.
MSI Z170A PRO Intel Z170 Soket 1151 DDR4 3400MHz(O.C.) VGA&DVI Anakart Bu anakarta uygun ses kartı var mıdır, iyi midir bir gram bilgim yok. Sitesinde ise şunlar yazıyor:
- Realtek® ALC892 Codec
- 7.1-Channel High Definition Audio
Sizce aşağıdaki yazdığım kulaklıklardan birini alırsam(%90 bu kulaklıklardan birini alacağım) hem hangi kulaklığı önerdiğinizi hemde ses kartına ihtiyaç duymadan (şart değilse almamayı tercih ederim) kullanabilir miyim?
İşte bunlarda benim tercih edebileceğim kulaklıklar, önerilere açığım.
- Snopy SN-RW1 7.1
- Logitech G230
- Asus Strix 2.0
- Bloody G501 7.1
- Logitech G430 7.1
- Hyperx Cloud Core
- Hyper Cloud II 7.1
Bir sorum daha olacak CS:GO'da ayak sesleri olsun. Nnormal kullanımda bass olsun. Stereo Surround'un önemi pek var mı? Ben araştırdığım kadarıyla Surround, Stereo'dan iyi denmekte ama sizin düşüncelerinizi de almak isterim.
Bu arada Logitech G230 hakkında bilgi almak istemekteyim kullananlar tarafından, çünkü %60 Logitech G230 alacağım. Tabii ki mikrofonda çok önemli, oyunda mikrofonu kötü mü ? Ses kalitesi kötü mü?
Şimdiden her türlü öneri ve yardımlarınızdan dolayı minnetarım.