300TL gamepad önerisi

orkunnq

Hectopat
Daha fazla  
300TL bütçem var eğer gerçekten büyük fark yaratacaksa 50 TL daha çıkabilirim. FIFA'da kullanacağım dolayısıyla analoğu hassas bir model arıyorum şu andaki gamepadim sadece 45 derece yönleri algılıyor 360 derece olması lazım. F310'u da arkadaşımda denemiştim ama elime çok iyi oturmamıştı o yüzden bilemedim. Onun haricinde 2 gamepad daha buldum, hangisi alınır başka öneriniz varsa da alabilirim 2. el dışında.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bence Logitech al rahatına bak.

F310 bence iyi bir secim olur. Sahsen cok zorlu sartlar altinda kullaniyorum. Ve bayadir sikintisiz calisiyor. Yalnizca bir tanesinin R2 tusu iceri goctu o da 2 metreden falan firlatildigi icindi. Onun disinda cok kez 50 cm civarindan da dusurdum gayet saglam.
Ve tutusu da o kadar kotu degil alisirsiniz.

Ama Trust olani @Motionless IN White kullaniyorsa yorumlarini almak lazim. Daha iyi de olabilir.

Edit: Gamepad'e iskence yapmak degil amacim Robot kontrol etmek icin kullaniyoruz umumi oldugu icin cok iyi bakilmiyor ve elimizde bazen yag falan oluyor carklardan vs. kayip dusuyor. Ama 2 metreden firlatma bilerek olmustu Biraz sinirlenmis olabilirim.

Bende aslında zaten F310 alacaktım biraz araştırınca Trust'ın bu modelini gördüm. F310 dediğim gibi önceden deneme şansım olmuştu ancak elime aldığımda 300TL'lik bir gamepad hissini vermemişti bana Trust'ın da incelemelerine baktım malzeme yapısı vs çok kaliteli duruyor. Aklımdaki tek soru işareti de analog hassaslığı sonuçta Trust Logitech kadar büyük bir marka değil karar veremedim.

Ben halihazırda GXT 590 Bosi kullanıyorum. GXT 540 üvey kardeşi olduğu için öneririm. Güzel gamepad serisidir, 540'ı alan kişiler de oldukça memnun. F310 artık çok eskidi ve alınacak bir gamepad olduğunu düşünmüyorum, hele ki 270 TL'ye asla değmez. Bu arada Trust diye sakın kötü gözle bakmayın, Rampage gibi firmalara aşık atar. Logitech tabii ki daha kaliteli ve bilindik bir marka lakin F310 ve F710 modelleri çok çok eski o yüzden teknolojik açıdan çok gerideler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…