300TL klavye önerisi

Adrian69

Kilopat
Katılım
25 Temmuz 2019
Mesajlar
127
Benim 300TL'ye bir klavyeye ihtiyacım var. Sizce HyperX alloy Core RGB membran klavye bu fiyatlara nasıldır? Bence görünüşü çok güzel fakat membran.
Sizce HyperX gibi iyi bir markanın ürününü mü alayım yoksa mekanik ama başka markalara mı bakayım?
Ne önerirsiniz?
Bütçem ortalama 300TL.
 
Bloody B318
Bloody B328
Bloody B418
Asus Cerberus
Cougar Vantar RGB
Redragon Kumara F/P olarak bu klavye de çok iyi buradaki 3. favorim bu. Redragon ülkemizde pek olmasa da yurtdışında oldukça popüler bir marka bunun yanında kaliteli bir marka.
Kingston Hyperx Alloy Core RGB
Adata XPG Infarex K10
Trust 21808 GXT 890 Cada RGB İkinci favorim kesinlikle bu, forumda çok kişinin önermişiliği ve benim de çok önermişliğim var yine sağlam bir klavye.
Razer Cynosa Lite
Redragon Usas RGB
Bloody B740A Bu klavye indirimdeyken kaçırılmamalı buradaki birinci favorim bu.
Attığın güzeldir. Bunlara da bakabilirsin.
 
Bence HyperX alloy Core veya bütçeyi arttırıp G213 alabilirsiniz. Uzun ömürlü istiyorsanız Rampage, Gamepower, Jamesdonkey gibi markaları kullanmanızı tavsiye etmiyorum. Bence G213 daha mantıklı seçim olur çünkü yazılım desteği ve bilek desteği var.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı