300TL klavye önerisi

akashifudou

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar abiler. Direkt konuya giriyorum 300TL bütçem var. RGB'si güçlü bir klavye önermenizi rica ediyorum. (Corsair K95 veya SteelSeries Apex 3 gibi şeyler vardı aklımda lakin fiyatları görünce kahroldum.)

Son düzenleyen: Moderatör:
Son düzenleme:
Mekanik değil fakat yarı mekanik Cooler Master Mk-110-kkmf1-tu Mk110 Mekanik Hisli Rgb Türkçe Oyuncu Klavyesi Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Bir arkadaşım blue switch alma pişman olursun demişti sebebi ne olabilir sence ayrıca sen de böyle düşünüyor musun

Bir arkadaşım Blue Switch alma pişman olursun demişti sebebi ne olabilir sence ayrıca sen de böyle düşünüyor musun?

Yay sesinden veya klavyenin çıkardığı sesten olabilir. Bende de var Blue Switch beni de bir tık rahatsız ediyor. Ve evde çok ses yapıyor param olsaydı Red veya kahverengi Switch alırdım.

Eğer ses rahatsız etmez derseniz mekanik alın ya da 2.attığım klavyeyi alabilirsiniz yarı mekanik çok ses çıkarmaz Blue Switch gibi. Technopat inceleme videosu çekti hatta.

Yay sesinden veya klavyenin çıkardığı sesten olabilir. Bende de var Blue Switch beni de bir tık rahatsız ediyor. Ve evde çok ses yapıyor param olsaydı Red veya kahverengi Switch alırdım.
RGB'si hakkında ne düşünüyorsun peki pavyonlamak için ideal mi renk aralığı nasıl

Adam gibi Red Switch klavyeler 400 TL'den başlıyor, malesef Blue Switch veya Memkanik almalısınız.

Adam gibi Red Switch klavyeler 400 TL'den başlıyor, malesef Blue Switch veya Memkanik almalısınız.
Ses konusunda sorun yaşayacağımı düşünmüyorum. Zaten bilgisayarda en çok kod yazarak vakit geçiriyorum biraz hoşuma bile gidebilir :D önerilerinizi bekliyorum gelen klavyeler hoş duruyor ama biraz daha beklemekten ve fikir almaktan zarar gelmez

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı