300TL klavye önerisi

300TL bütçem var red Switch klavye arıyorum.
Aklımda 2 tane var biri;
Diğeri de;
Sizinde önerilerinizi bekliyor olacağım.
Ama şimdi gelip Gamepower alınmaz awawa yapmayın bütçem bu kadar buna mahkumum üstünü tamamlayacaksanız önerin fazlasını alalım.

Evet hocam ciddi :D Mavi falan dinlemem derken onu anlamadım neyini sevmiyorsunuz? (merakımdan soruyorum :) )
Hocam bu arada hızlı olun çok çabuk tükeniyor bir saat önce 70 civarı vardı şu an 17 hatta 16 bile olabilir ben bu mesajı yazarken :D
Üni evinde kuzende kaldığımdan red switch istiyorum mavi de fazla sevmiyorum kulaklıktan bile ses geçiriyor diye ama bu kadar ucuzsa mavi falan dinlemem alırım yani iade edebiliyoruz dimi 15 gün içinde?

Evet hocam ciddi :D Mavi falan dinlemem derken onu anlamadım neyini sevmiyorsunuz? (merakımdan soruyorum :) )
Hocam bu arada hızlı olun çok çabuk tükeniyor bir saat önce 70 civarı vardı şu an 17 hatta 16 bile olabilir ben bu mesajı yazarken :D

15 olmuş, su gibi sömürüyorlar. Ne zaman ürün alsam 1-2 saat sonrasında 2 kat ucuzuna 2 kat güzel bir modeli karşıma çıkıyor, çıldıracağım.

Üniversite evinde kuzende kaldığımdan red Switch istiyorum mavi de fazla sevmiyorum kulaklıktan bile ses geçiriyor diye ama bu kadar ucuzsa mavi falan dinlemem alırım yani iade edebiliyoruz değil mi 15 gün içinde?

İade koşullarını bilmiyorum ama büyük ihtimal 15 gün içinde edebiliyorsunuzdur. Red Switch istemekte haklısınız ama sizinde dediğiniz gibi kaçmaz bu fiyata.
15 olmuş, su gibi sömürüyorlar. Ne zaman ürün alsam 1-2 saat sonrasında 2 kat ucuzuna 2 kat güzel bir modeli karşıma çıkıyor, çıldıracağım.

Ne aldınız hocam çok merak ettim :D

İade koşullarını bilmiyorum ama büyük ihtimal 15 gün içinde edebiliyorsunuzdur. Red Switch istemekte haklısınız ama sizinde dediğiniz gibi kaçmaz bu fiyata.

Ne aldınız hocam çok merak ettim :D
Siparişi verdim gelsin biraz kullanayım geri dönüş yaparım saol valla çok iyi yetiştin. Beğenmezsem iade edip overlord alırım herhalde.
Siparişi verdim sayfayı yeniledim 266tl oldu xD

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı