Bütçem 20 lira oynuyabilir. Araştırdığımda şunu gördüm ki 300TL bütçeyle güzel uzun ömürlü bir mekanik bir klavye yok. Bende membran klavye bakıyorum. Önerileriniz varsa yazabilirsiniz.
![]()
Rampage Kb-rx77 Runner Siyah Usb Rainbow Aydınlatmalı Q Bilek Destekli Gaming Klavye Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Rampage Kb-rx77 Runner Siyah Usb Rainbow Aydınlatmalı Q Bilek Destekli Gaming Klavye yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
20 TL oynattım hocam.
200 görmüşüm kusura bakmayınHocam 320 lira demiştim de öneriniz mi bu yoksa yanlış mı gördünüz?
Hocam 320 lira demiştim de öneriniz mi bu yoksa yanlış mı gördünüz?
www.n11.com
Klavye - Kablolu & Kablosuz Klavye - n11
Klavye ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Klavye çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.www.n11.com
Hocam bunlar var ama istiyorsanız Amazon'da daha çok klavye var bakabilirsiniz.
Hocam hiç Amazon'dan ürün almadım güvenilir mi ya da kargolamasında bir sıkıntı olur mu?
Ya da hocam size iki seçenek sunayım. İlk seçenek 240TL'ye Razer Cynosa Lite almak. İkinci seçenek ise Amazon'dan böyle 310 320 TL bandında mekanik klavye almak. Hangisi mantıklı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.