300TL klavye önerisi

3re3n

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Bütçem 20 lira oynuyabilir. Araştırdığımda şunu gördüm ki 300TL bütçeyle güzel uzun ömürlü bir mekanik bir klavye yok. Bende membran klavye bakıyorum. Önerileriniz varsa yazabilirsiniz.

Bütçem 20 lira oynuyabilir. Araştırdığımda şunu gördüm ki 300TL bütçeyle güzel uzun ömürlü bir mekanik bir klavye yok. Bende membran klavye bakıyorum. Önerileriniz varsa yazabilirsiniz.

20 tl oynattım hocam.

Hocam bunlar var ama istiyorsanız Amazon'da daha çok klavye var bakabilirsiniz.

Hocam hiç Amazon'dan ürün almadım güvenilir mi ya da kargolamasında bir sıkıntı olur mu?
Ya da hocam size iki seçenek sunayım. İlk seçenek 240TL'ye Razer Cynosa Lite almak. İkinci seçenek ise Amazon'dan böyle 310 320 TL bandında mekanik klavye almak. Hangisi mantıklı?

Hocam hiç Amazon'dan ürün almadım güvenilir mi ya da kargolamasında bir sıkıntı olur mu?
Ya da hocam size iki seçenek sunayım. İlk seçenek 240TL'ye Razer Cynosa Lite almak. İkinci seçenek ise Amazon'dan böyle 310 320 TL bandında mekanik klavye almak. Hangisi mantıklı?

Hocam bence ben senin yerinde olsam Razer'ı alırdım. Çünkü Razer daha uzun ömürlü bir klavye üstelik klavyenin driverı yani programıda var.
Amazon güvenilir site hiçbir problem olmaz eğer olursa direk müşteri hizmetleri sizle ilgileniyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı