RecepBaltaş'ıSevenİnsan Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Temmuz 2017 Mesajlar 1.978 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer Leningrad Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ekim 2022 #1 Arkadaşım klavye ve fare bakıyor. Tek beklentisi hemen bozulmaması ve çirkin olmaması. Ayrıca Hepsiburada üzerinde 50TL indirim kuponu var. Şimdiden teşekkürler.
Arkadaşım klavye ve fare bakıyor. Tek beklentisi hemen bozulmaması ve çirkin olmaması. Ayrıca Hepsiburada üzerinde 50TL indirim kuponu var. Şimdiden teşekkürler.
Janpardayan Kilopat Katılım 10 Mart 2019 Mesajlar 801 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ekim 2022 #2 AOC GK200S Mekanik Hisli Türkçe RGB Gaming Klavye| ITOPYA.COM klavye olarak bunu önerebilirim kendim bizzat kullanıyorum renkleri olsun bilek desteği olsun beğendim.
AOC GK200S Mekanik Hisli Türkçe RGB Gaming Klavye| ITOPYA.COM klavye olarak bunu önerebilirim kendim bizzat kullanıyorum renkleri olsun bilek desteği olsun beğendim.
RecepBaltaş'ıSevenİnsan Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Temmuz 2017 Mesajlar 1.978 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer Leningrad Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ekim 2022 #3 Janpardayan dedi: AOC GK200S Mekanik Hisli Türkçe RGB Gaming Klavye| ITOPYA.COM klavye olarak bunu önerebilirim kendim bizzat kullanıyorum renkleri olsun bilek desteği olsun beğendim. Genişletmek için tıkla... Sanırım sadece mağazalardan alınabiliyor. Bu durumda almamız pek mümkün değil.
Janpardayan dedi: AOC GK200S Mekanik Hisli Türkçe RGB Gaming Klavye| ITOPYA.COM klavye olarak bunu önerebilirim kendim bizzat kullanıyorum renkleri olsun bilek desteği olsun beğendim. Genişletmek için tıkla... Sanırım sadece mağazalardan alınabiliyor. Bu durumda almamız pek mümkün değil.