300TL PSU önerisi

FSP eski model, iyi sayılmaz. Kullanıyorum ama tavsiye etmem.

@Bambooo 350 TL verilmez yani. O fiyata Hydro k vardı yakın zamanda.
@Mehmet A
Ben fiyatı hakkında bir şey söylemedim sizin FSP500-60AHBC kötü demenize tepki gösterdim ki FSP ile Aerocool arasında FSP daha iyi bunu ikisini de kullanmış birisi olarak söylüyorum forumda bunun hakkında yakın zamanda açılmış konu da var.

@Mehmet A
Ben fiyatı hakkında bir şey söylemedim sizin FSP500-60AHBC kötü demenize tepki gösterdim ki FSP ile Aerocool arasında FSP daha iyi bunu ikisini de kullanmış birisi olarak söylüyorum forumda bunun hakkında yakın zamanda açılmış konu da var.

Benim de açılmış konum var. Ama 350 TL 60AHBC ye verilmez. Ederi 300 TL civarı. 350 TL ye çok daha iyi olan Hydro K vardı yakın zamanda. 60AHBC eski bir model.

@Mehmet A
Evet bence de 60AHBC'ye 350TL vermek yerine biraz indirim kovalayıp veya bütçeyi çok az daha arttırarak Hydro tercih etmek daha mantıklı. Zaten FSP o fiyatı hak etmiyor daha düşük fiyatlı yakın performans veren Aerocool'u tercih edebilirsiniz deseydiniz hiçbir tepki göstermezdim.

@Mehmet A
Evet bence de 60AHBC'ye 350TL vermek yerine biraz indirim kovalayıp veya bütçeyi çok az daha arttırarak Hydro tercih etmek daha mantıklı. Zaten FSP o fiyatı hak etmiyor daha düşük fiyatlı yakın performans veren Aerocool'u tercih edebilirsiniz deseydiniz hiçbir tepki göstermezdim.

Simdi FSP mi aliyim yoksa Aerocool mu?
FSP eski model, iyi sayılmaz. Kullanıyorum ama tavsiye etmem.

@Bambooo 350 TL verilmez yani. O fiyata Hydro k vardı yakın zamanda.

Simdi FSP mi aliyim yoksa Aerocool mu?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı