300TL Red Switch mekanik klavye önerisi

delete yon tusu gibi tuslara da fn ile basiyorsun gk'da basta cok abes gelmisti ama fn lock gibi seyler oldugundan kolayca alisiyorsun

delete yon tusu gibi tuslara da fn ile basiyorsun gk'da basta cok abes gelmisti ama fn lock gibi seyler oldugundan kolayca alisiyorsun
GK61 alacağım o zaman sanırım ama şöyle bir sorun var ki banggood'da almaya kalktığımda switch seçemiyorum sanırım stokta yok.

@sodyum @efedesu
GK61 stoğu yok anladığım kadarıyla dediğim gibi. Kailh Box White nasıldır?
Kusura bakmayın başınızı şişiriyorum ama yakın zamanda alacağım. GK61'in stoklara girmesini bekleyene kadar indirim bitebilir. Bu yüzden RK61 ilgimi çekti. Sizce GK61'in girmesini beklemeli miyim yoksa çok farkları yok mu?

Son düzenleme:

Bende ikisi arasında kaldım.
Bende ikisi arasında kaldım.
(RK61 ve GK61 arasında)

Son düzenleme:
Klavye 180TL değil onlar sadece keycaps. Yani tuşları alıyorsunuz plastik dokunduğunuz parçaları. Banggood veriyor evet ama çoğu üründe kullanamıyorsunuz.

Klavye 180TL değil onlar sadece keycaps. Yani tuşları alıyorsunuz plastik dokunduğunuz parçaları. Banggood veriyor evet ama çoğu üründe kullanamıyorsunuz.
Anladım teşekkürler. Klavyeden anlamıyorum böyle bişey görünce atayım, uygun olursa faydalanırız diye düşündüm. Elimize yüzümüze bulaştırdık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…