tuncasd29 Hectopat Katılım 6 Mayıs 2020 Mesajlar 85 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mayıs 2020 #1 Uygun fiyata Ultra sessiz bir oyuncu klavyesi istiyorum. Tüm önerilere açığım. Sadece sessiz olsun istiyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 6 Mayıs 2020
Uygun fiyata Ultra sessiz bir oyuncu klavyesi istiyorum. Tüm önerilere açığım. Sadece sessiz olsun istiyorum.
Maedhros19 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Ocak 2020 Mesajlar 1.005 Çözümler 1 6 Mayıs 2020 #2 Alabileceğiniz tek önerebileceğim klavye Trust GXT 890 CADA. O bile 300 TL'yi aşmış 330 TL'ye GXT 890 CADA önerebilirim. Başka bir klavye modeli yok zaten o fiyata şu anda.
Alabileceğiniz tek önerebileceğim klavye Trust GXT 890 CADA. O bile 300 TL'yi aşmış 330 TL'ye GXT 890 CADA önerebilirim. Başka bir klavye modeli yok zaten o fiyata şu anda.
2 220376 Hectopat Katılım 11 Temmuz 2018 Mesajlar 456 Çözümler 1 6 Mayıs 2020 #3 Gamepower Ogre RGB Red Switch önereceğim ama mağazalarda stok kalmamış fiyatı 2 hafta önce 270 TL'di şu an 350 olmuş. Ama pişman olmayacağınız uzun süreli kaliteli klavye istiyorsanız bunu tavsiye ederim.
Gamepower Ogre RGB Red Switch önereceğim ama mağazalarda stok kalmamış fiyatı 2 hafta önce 270 TL'di şu an 350 olmuş. Ama pişman olmayacağınız uzun süreli kaliteli klavye istiyorsanız bunu tavsiye ederim.
Marla Singer Gigapat Katılım 13 Mart 2016 Mesajlar 8.226 Çözümler 28 6 Mayıs 2020 #4 Sessiz mekanik klavye o fiyatlara bulman mümkün değil.Red Switch diğer switchlere göre sessiz ancak membran klavyeye oranla sesi çok fazladır.
Sessiz mekanik klavye o fiyatlara bulman mümkün değil.Red Switch diğer switchlere göre sessiz ancak membran klavyeye oranla sesi çok fazladır.
tuncasd29 Hectopat Katılım 6 Mayıs 2020 Mesajlar 85 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mayıs 2020 #5 Marla Singer dedi: Sessiz mekanik klavye o fiyatlara bulman mümkün değil.Red Switch diğer switchlere göre sessiz ancak membran klavyeye oranla sesi çok fazladır. Genişletmek için tıkla... peki membran klavyeye o ring takabilir miyim?
Marla Singer dedi: Sessiz mekanik klavye o fiyatlara bulman mümkün değil.Red Switch diğer switchlere göre sessiz ancak membran klavyeye oranla sesi çok fazladır. Genişletmek için tıkla... peki membran klavyeye o ring takabilir miyim?