300TL termal macun ve temizleyici önerisi

Furkannozzturk3

Megapat
Daha fazla  
Selam.
Monster Tulpar T7 25.1 cihazımın bakımını kendim yapmak istiyorum. İlk defa termal macun değişimi yapacağım. Cihazda RTX3060 Max-Q olduğu için kaliteli bir termal macun ile yapmak istedim. Özellikle Amazon üzerinden bir termal macun önerisi yapar mısınız? (cihazımın SSD'si patladı yenisini takacağım, o yüzden ertesi gün teslim olsun diye Amazon üzerinden olmasını istiyorum). Bir de mevcut macunu ne ile temizlemek mantıklı olur?
Bütçe olarak 300TL yazdım ama 50-100 oynaması önemli değil.
Bonus: Aşağıda cihazın yapısını paylaşıyorum görsel olarak. Burada macun yenilemek zor olur mu? Risk almaya gerek var mı sizce?

Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Cooler Master MGZ-NDSG-N15M-R2 MasterGel Maker Nano Partiküllü Termal Macun R2 https://www.amazon.com.tr/dp/B07VFXLKNH?ref_=cm_sw_r_apann_dp_5T5S40FQS18K6AN6CDEY termal macun olarak kesinlikle öneririm.

Herkese yorumları için çok teşekkürler. Çoğu maalesef ileri tarihli gönderime sahip. Ben biraz da internetten veya forumdan araştırayım. Teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…