E Enes tkl Decapat Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 373 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2024 #11 Hamilton dedi: Baseus cafule, 20W 3.0'a USB-C & USB-C hızlı şarj & data aktarımı kablosu, 1 metre, kırmızı - siyah Amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... 2M olanı almak daha mantıklı olmaz mı en azından 60W artısı var.
Hamilton dedi: Baseus cafule, 20W 3.0'a USB-C & USB-C hızlı şarj & data aktarımı kablosu, 1 metre, kırmızı - siyah Amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... 2M olanı almak daha mantıklı olmaz mı en azından 60W artısı var.
Y Yardima Muhtac Biri Hectopat Katılım 25 Kasım 2022 Mesajlar 1.154 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2024 #12 Enes tkl dedi: Linkini atabilir misiniz? Evde bir tane vardı Çin'den gelen şarj göstergeli kablo, pek mennun kalmadık. Genişletmek için tıkla... Mcdodo CA-1100 1.2 m Type-C to Type-C Şarj Kablosu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe şimdi fark ettim kablo kısaymış.
Enes tkl dedi: Linkini atabilir misiniz? Evde bir tane vardı Çin'den gelen şarj göstergeli kablo, pek mennun kalmadık. Genişletmek için tıkla... Mcdodo CA-1100 1.2 m Type-C to Type-C Şarj Kablosu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe şimdi fark ettim kablo kısaymış.
E Enes tkl Decapat Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 373 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2024 #13 Yardima Muhtac Biri dedi: Mcdodo CA-1100 1.2 m Type-C to Type-C Şarj Kablosu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe şimdi fark ettim kablo kısaymış. Genişletmek için tıkla... Yorumlarına baktım da çok da iyi değil gibi duruyordu Baseus'un 2M kablosunu alacağım gibi duruyor.
Yardima Muhtac Biri dedi: Mcdodo CA-1100 1.2 m Type-C to Type-C Şarj Kablosu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe şimdi fark ettim kablo kısaymış. Genişletmek için tıkla... Yorumlarına baktım da çok da iyi değil gibi duruyordu Baseus'un 2M kablosunu alacağım gibi duruyor.
Y Yardima Muhtac Biri Hectopat Katılım 25 Kasım 2022 Mesajlar 1.154 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2024 #14 Enes tkl dedi: Yorumlarına baktım da çok da iyi değil gibi duruyordu Baseus'un 2M kablosunu alacağım gibi duruyor. Genişletmek için tıkla... O da olur. Uzun kablo büyük nimet zaten.
Enes tkl dedi: Yorumlarına baktım da çok da iyi değil gibi duruyordu Baseus'un 2M kablosunu alacağım gibi duruyor. Genişletmek için tıkla... O da olur. Uzun kablo büyük nimet zaten.
E Enes tkl Decapat Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 373 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2024 #15 Yardima Muhtac Biri dedi: O da olur. Uzun kablo büyük nimet zaten. Genişletmek için tıkla... 60W 3A ile 100W 5A arasında çok fark olur mu hangisini alsam daha mantıklı olur? Cihazım 25W desteklediği için pek fark olmaz gibi düşünüyorum.
Yardima Muhtac Biri dedi: O da olur. Uzun kablo büyük nimet zaten. Genişletmek için tıkla... 60W 3A ile 100W 5A arasında çok fark olur mu hangisini alsam daha mantıklı olur? Cihazım 25W desteklediği için pek fark olmaz gibi düşünüyorum.
Y Yardima Muhtac Biri Hectopat Katılım 25 Kasım 2022 Mesajlar 1.154 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2024 #16 Enes tkl dedi: 60W 3A ile 100W 5A arasında çok fark olur mu hangisini alsam daha mantıklı olur? Cihazım 25W desteklediği için pek fark olmaz gibi düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... 25W kullanımda fark olmaz ama ileride 45W Samsung cihaza geçerseniz 5A kablo almanız gerekecek.
Enes tkl dedi: 60W 3A ile 100W 5A arasında çok fark olur mu hangisini alsam daha mantıklı olur? Cihazım 25W desteklediği için pek fark olmaz gibi düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... 25W kullanımda fark olmaz ama ileride 45W Samsung cihaza geçerseniz 5A kablo almanız gerekecek.
Hamilton Decapat Katılım 20 Şubat 2023 Mesajlar 764 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2024 #17 Evet. Enes tkl dedi: 2M olanı almak daha mantıklı olmaz mı en azından 60W artısı var. Genişletmek için tıkla... Evet daha iyi olur.
Evet. Enes tkl dedi: 2M olanı almak daha mantıklı olmaz mı en azından 60W artısı var. Genişletmek için tıkla... Evet daha iyi olur.
E Enes tkl Decapat Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 373 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2024 #18 Teşekkür ederim, siparişini verdim kupon ile 208 tl ye geldi. Hamilton dedi: Evet. Evet daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... Yardima Muhtac Biri dedi: 25W kullanımda fark olmaz ama ileride 45W Samsung cihaza geçerseniz 5A kablo almanız gerekecek. Genişletmek için tıkla... Kupon ile Baseus 3A 60W aldım 207'ye.
Teşekkür ederim, siparişini verdim kupon ile 208 tl ye geldi. Hamilton dedi: Evet. Evet daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... Yardima Muhtac Biri dedi: 25W kullanımda fark olmaz ama ileride 45W Samsung cihaza geçerseniz 5A kablo almanız gerekecek. Genişletmek için tıkla... Kupon ile Baseus 3A 60W aldım 207'ye.