wus Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 2.207 Çözümler 15 17 Nisan 2022 #11 Nevzat Özkan dedi: Bilinmedik bir marka olduğu için çok sıcak bakamıyorum. Genişletmek için tıkla... Galax mı bilinmedik? Ekipman işinde pek adı yok ama ekran kartı üretimi konusunda en iyi markalardan biri.
Nevzat Özkan dedi: Bilinmedik bir marka olduğu için çok sıcak bakamıyorum. Genişletmek için tıkla... Galax mı bilinmedik? Ekipman işinde pek adı yok ama ekran kartı üretimi konusunda en iyi markalardan biri.
Nevzat Özkan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ekim 2017 Mesajlar 2.357 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer Adana 17 Nisan 2022 #12 wus dedi: Galax mı bilinmedik? Ekipman işinde pek adı yok ama ekran kartı üretimi konusunda en iyi markalardan biri. Genişletmek için tıkla... Doğrudur hocam ben hiç duymadım, böyle gizli kaliteli markalarda olabiliyormuş. nazario9 dedi: Hocam 1500 TL bütçeniz yok ki 300 TL bütçeniz var ve markayı siz bilmiyorsunuz yani. 300 TL gibi küçük bir bütçede daha iyi bir klavye alamazsınız. Genişletmek için tıkla... Siparişini verdim zaten ya MSI olanın üzmez diye düşünüyorum.
wus dedi: Galax mı bilinmedik? Ekipman işinde pek adı yok ama ekran kartı üretimi konusunda en iyi markalardan biri. Genişletmek için tıkla... Doğrudur hocam ben hiç duymadım, böyle gizli kaliteli markalarda olabiliyormuş. nazario9 dedi: Hocam 1500 TL bütçeniz yok ki 300 TL bütçeniz var ve markayı siz bilmiyorsunuz yani. 300 TL gibi küçük bir bütçede daha iyi bir klavye alamazsınız. Genişletmek için tıkla... Siparişini verdim zaten ya MSI olanın üzmez diye düşünüyorum.
wus Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 2.207 Çözümler 15 17 Nisan 2022 #13 Nevzat Özkan dedi: Doğrudur hocam ben hiç duymadım, böyle gizli kaliteli markalarda olabiliyormuş. Siparişini verdim zaten ya MSI olanın üzmez diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun hocam.
Nevzat Özkan dedi: Doğrudur hocam ben hiç duymadım, böyle gizli kaliteli markalarda olabiliyormuş. Siparişini verdim zaten ya MSI olanın üzmez diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun hocam.