Kerykeion Kilopat Katılım 26 Ocak 2019 Mesajlar 313 Çözümler 3 9 Ağustos 2021 #11 Bu bütçede çok da seçenek yok maalesef. Bütçenize uygun önerilmeyecek bir klavye buldum incehesap'ta. Yorumlarda tuşların takılması ile ilgili sorunlardan bahsediliyor. Everest KB-GX8 REDCORE Red Switch RGB TR Q Mekanik Kablolu Gaming (Oyuncu) Klavye - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com theYagi dedi: Rica ediyorum Gamepower önerme diyenler gelmesin, Calypso düzgün bir modeli. Genişletmek için tıkla... Arkadaşa istinaden, şu konumu inceleyebilirsiniz. theYagi dedi: Dediğim gibi indirim kovalarsanız alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Yine arkadaşın dediği gibi, en iyi şansı indirim kovalayarak yakalayabilirsiniz.
Bu bütçede çok da seçenek yok maalesef. Bütçenize uygun önerilmeyecek bir klavye buldum incehesap'ta. Yorumlarda tuşların takılması ile ilgili sorunlardan bahsediliyor. Everest KB-GX8 REDCORE Red Switch RGB TR Q Mekanik Kablolu Gaming (Oyuncu) Klavye - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com theYagi dedi: Rica ediyorum Gamepower önerme diyenler gelmesin, Calypso düzgün bir modeli. Genişletmek için tıkla... Arkadaşa istinaden, şu konumu inceleyebilirsiniz. theYagi dedi: Dediğim gibi indirim kovalarsanız alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Yine arkadaşın dediği gibi, en iyi şansı indirim kovalayarak yakalayabilirsiniz.
theYagi Hectopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 3.714 Makaleler 5 Çözümler 16 9 Ağustos 2021 #12 Kerykeion dedi: Arkadaşa istinaden, şu konumu inceleyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam markaya göre değil modele göre konuşuyorum, Calypso'da böyle bir sorun yok.
Kerykeion dedi: Arkadaşa istinaden, şu konumu inceleyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam markaya göre değil modele göre konuşuyorum, Calypso'da böyle bir sorun yok.