300VP ne kadara satılır?

Merhabalar ben perDigitalde hopi paracıklarımı kullanarak e pin alıp bunları satıyordum ve uzun zamandır Steam züdan kodu satıyordum. Ancak mesela ben 300VP alsam bunu satabilir miyim ve ne kadara satarım?

Not: Eskiden de 4 cüzdan kodunu ne kadara satarım diye konu açmıştım ve yanlış anlaşılıp satma amacında olduğumu zannetmiştiniz. Lütfen satın alma teklifinde bulunmayınız ve sadece ne kadara satabileceğimi söylerseniz sevinirim.
Not: Eğer satılmıyorsa 16TL'ye perDigitalde ne alıp ne satarsam en karlı olacağını yazarsanız sevinirim.

Hepsiburada gibi mağazalar genellikle 12-15 arası koyuyorlar. Hızlı satış istiyorsanız 10-11 Türk Lirasına koyabilirsiniz.

Hocam peki bildiğiniz piyasası olan 16 TL'ye başka ne vardır? Ya da yine 10 TL'ye cüzdan kodu alıp onu 7-8 TL'den satmak mı daha mantıklı?
Hocam fazla bilmiyorum o işleri kusura bakmayın. 1-2 kere anca yaptım sonra saldım. Bilgili birisi gelir şimdi ona sorabilirsiniz.

Kanka en ucuz şuan klasgame. Gir bak fiyata 1 lira ucuza sat.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…