300W i3-4160 sisteme yükseltme önerisi

Sanırsam pek sağlam marka değil 12v kanalından kaç v veriyor PSU yan tarafında yazmalı.

Yine de sorun değil uyguna bulduğunuz 1050 Ti yâda 1650 GDDR6 olan modeli çalışır eğer bilgisayar aniden kapanmaya başlarsa ekran kartının gücünü düşürürsün daha az güç kullanır hatta işi şansa bırakma ilk başta biraz azalt daha sonradan bütçe yetmezse minimum 450W PSU bulmaya çalışın.

Ya da 600W PSU da alınabilir daha güçlü ekran kartı almak istersen sonradan.

@Kare Tilki hocam, 450W PSU önerisi için teşekkür ederim. Biraz inceledim de 450W PSU 2060 için falan kullanmış forumdaki arkadaşlar. 1650 veya 1050 Ti için daha aşağı bir şey olmaz mı bu durumda? Ayrıca PSU'da önerebilirsiniz uygun olacak şekilde.

2060 ve 450W PSU bilemedim şimdi PSU çok kaliteliyse belki yetmesi çok zor ama gücünü falan düşürmüşlerdir yâda diğer parçalar az güç kullanıyor olabilir.

Dediğin kartları kullanırsın ama sorun yaratabilir tam sınırda çünkü.

PSU tam olarak nasıl bir şey istiyorsun daha sonradan ekran kartı değiştirecek misin?

İ5-4460 alıp yanına 1050Ti eklerim, daha sonrada değiştirmeyeceğim bu sistemi.

i5-4460 alıp yanına 1050 Ti eklerim, daha sonra da değiştirmeyeceğim bu sistemi.

Yaşadığınız yerde ikinci el ortalama 400-450W PSU bulabilirsiniz sıfırları yok çünkü olsa da çok pahalı 500W sıfır PSU fiyatları 1400 TL civarı zaten fazla masraf olur.

PSU bulamazsanız almak istediğiniz parçalar yine olur çalışır ama PSU hakkında bir şey diyemeyeceğim.

Anladım hocam, teşekkürler yardımınız için, iyi forumlar.

Anladım hocam, teşekkürler yardımınız için, iyi sosyaller.

Rica ederim son olarak PSU 12vden kaç watt veriyor buna bakın yan tarafında yazar PSU'nun tam olarak 300W vermiyor olabilir ona göre ani sistem kapanmaları olursa ekran kartının gücünü biraz düşürün ya da mümkünse kasa üstünde gereksiz güç harcayan parçayı çıkartabilirsin ama ekran kartı gücünü düşürmek daha etkili olur PSU sorun çıkartırsa sistemi tamamen kaybetme tehlikesi var buna dikkat edin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…