Mehmet A Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2019 Mesajlar 10.255 Çözümler 26 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2021 #11 erdemst17 dedi: Normal TDP değeri 150W olan bir ekran kartından bahsediyoruz. Ki gerçek 12v değeri bile o güç kaynağının 180W civarındadır. Ben olsam kullanmazdım. Yüke girince PSU patlama olayları gerçekten meşhur. Kendi başıma da gelmesini istemezdim. Genişletmek için tıkla... 180 w vereceğini de sanmıyorum. Büyük ihtimalle Frisby everest veya kötü PSU vardır. Onlar da 144 W civarı veriyor.
erdemst17 dedi: Normal TDP değeri 150W olan bir ekran kartından bahsediyoruz. Ki gerçek 12v değeri bile o güç kaynağının 180W civarındadır. Ben olsam kullanmazdım. Yüke girince PSU patlama olayları gerçekten meşhur. Kendi başıma da gelmesini istemezdim. Genişletmek için tıkla... 180 w vereceğini de sanmıyorum. Büyük ihtimalle Frisby everest veya kötü PSU vardır. Onlar da 144 W civarı veriyor.
Abdurrahman Kayaş Kilopat Katılım 27 Şubat 2019 Mesajlar 200 Çözümler 2 16 Ocak 2021 #12 Mehmet A dedi: 180W vereceğini de sanmıyorum. Büyük ihtimalle Frisby Everest veya kötü PSU vardır. Onlar da 144 W civarı veriyor. Genişletmek için tıkla... Frisby Everest olsa inan takmazdım bile markası FSP.
Mehmet A dedi: 180W vereceğini de sanmıyorum. Büyük ihtimalle Frisby Everest veya kötü PSU vardır. Onlar da 144 W civarı veriyor. Genişletmek için tıkla... Frisby Everest olsa inan takmazdım bile markası FSP.