300W PSU GTX 1050 için yeterli midir?

Benim kasamda fan takmak için yer yok. Önerdiğiniz güç kaynağı olan bir kasa var mı fiyatı 250 lira civarı olursa sevinirim.

Güç kaynağının yetersizliği ile sıcaklığın artması biraz garip geliyor.

Tam sistem özelliklerini+kasanın kapağı açık bir şekilde fotoğrafını yollarsan daha çok yardımcı olabilirim.

İşlemcim intel i5 3470, ekran kartım asus expedition gtx 1050, 8 gb ram, 1 tb hdd,
huntkey 300w psu, anakart h61h2-mv

Resim için kusura bakmayın kameram çok iyi değil ve gece çekiyorum.

Güç kaynağı ile bir alakası yok. Yanlış yönlendirmeyelim. FPS düşüşü, kapanma, donma gibi sorunlar olmuyorsa güç kaynağı yeterlidir. Ancak GTX 1050 gibi düşük güç tüketen bir kartın 82 derece olması çok zor. Hangi program ile ölçüyorsunuz?

MSI Afterburner

Ara sıra donma oluyor ama çok nadir.

O zaman kasanın hava akışı çok kötü olmalı. Bir de kapak açık test eder misiniz? Yine aynı sonuç olursa kartta bir sorun olmalı. Sıcaklıkları düzelirse kasayı değiştirmeli ya da kaliteli fanlar almalısınız.

Zaten kasanın yan kapağı açık oynuyorum. Özellikle far cry 3 te çok ısınıyor ve fan hızı 2000-2100 rpm e kadar çıkıyor.

Ekran görüntüsü de paylaşabilirim.

Sizce garantiye yollamalımıyım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…