G Görkem Gümüşkaya Kilopat Katılım 22 Temmuz 2017 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2017 #1 Merhaba, resimdeki güç kaynağı GTX 1050 2G OC için yeterli olur mu?
okan04 Megapat Katılım 30 Kasım 2013 Mesajlar 802 Çözümler 2 Yer İstanbul 22 Temmuz 2017 #3 Yeterli olur fakat, ben olsam böyle yeni nesil bir bilgisayarı daha kaliteli bir güç kaynağına emanet ederdim.
Yeterli olur fakat, ben olsam böyle yeni nesil bir bilgisayarı daha kaliteli bir güç kaynağına emanet ederdim.
kocamanadam2003 Hectopat Katılım 25 Şubat 2016 Mesajlar 660 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2017 #4 FSP marka tahminen kaliteli sayılacak bir PSU, fakat neredeyse ucu ucuna yetecektir yine de çalışır.
Critness Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2017 Mesajlar 5.585 Makaleler 4 Çözümler 24 Yer Osmaniye/Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 23 Temmuz 2017 #5 okan04 dedi: Yeterli olur fakat, ben olsam böyle yeni nesil bir bilgisayarı daha kaliteli bir güç kaynağına emanet ederdim. Genişletmek için tıkla... FSP markanın neyi kalitesiz ?
okan04 dedi: Yeterli olur fakat, ben olsam böyle yeni nesil bir bilgisayarı daha kaliteli bir güç kaynağına emanet ederdim. Genişletmek için tıkla... FSP markanın neyi kalitesiz ?
okan04 Megapat Katılım 30 Kasım 2013 Mesajlar 802 Çözümler 2 Yer İstanbul 23 Temmuz 2017 #6 Critness dedi: FSP markanın neyi kalitesiz ? Genişletmek için tıkla... Ben kalitesiz demedim, daha kaliteli bir PSU' ya dedim. Emanet etme demedim, ben etmem dedim. PSU' dan genelde kısarız fakat en önemli bileşenlerin başında geliyor, sonuçta yeni nesil bir PC.
Critness dedi: FSP markanın neyi kalitesiz ? Genişletmek için tıkla... Ben kalitesiz demedim, daha kaliteli bir PSU' ya dedim. Emanet etme demedim, ben etmem dedim. PSU' dan genelde kısarız fakat en önemli bileşenlerin başında geliyor, sonuçta yeni nesil bir PC.
Critness Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2017 Mesajlar 5.585 Makaleler 4 Çözümler 24 Yer Osmaniye/Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 23 Temmuz 2017 #7 okan04 dedi: Ben kalitesiz demedim, daha kaliteli bir PSU' ya dedim. Emanet etme demedim, ben etmem dedim. PSU' dan genelde kısarız fakat en önemli bileşenlerin başında geliyor, sonuçta yeni nesil bir PC. Genişletmek için tıkla... Ben FSP'nin diğer bazı markalardan daha kaliteli olabileceğini düşünmekteyim. Tabi herkesin kendi kararı.
okan04 dedi: Ben kalitesiz demedim, daha kaliteli bir PSU' ya dedim. Emanet etme demedim, ben etmem dedim. PSU' dan genelde kısarız fakat en önemli bileşenlerin başında geliyor, sonuçta yeni nesil bir PC. Genişletmek için tıkla... Ben FSP'nin diğer bazı markalardan daha kaliteli olabileceğini düşünmekteyim. Tabi herkesin kendi kararı.
okan04 Megapat Katılım 30 Kasım 2013 Mesajlar 802 Çözümler 2 Yer İstanbul 23 Temmuz 2017 #8 Critness dedi: Ben FSP'nin diğer bazı markalardan daha kaliteli olabileceğini düşünmekteyim. Tabi herkesin kendi kararı. Genişletmek için tıkla... Daha önce PSU' dan başı yanmış birisi olarak arkadaşa öneri de bulundum. Kaliteli derken sadece marka olarak düşünmeyin.
Critness dedi: Ben FSP'nin diğer bazı markalardan daha kaliteli olabileceğini düşünmekteyim. Tabi herkesin kendi kararı. Genişletmek için tıkla... Daha önce PSU' dan başı yanmış birisi olarak arkadaşa öneri de bulundum. Kaliteli derken sadece marka olarak düşünmeyin.
Critness Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2017 Mesajlar 5.585 Makaleler 4 Çözümler 24 Yer Osmaniye/Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 23 Temmuz 2017 #9 okan04 dedi: Daha önce PSU' dan başı yanmış birisi olarak arkadaşa öneri de bulundum. Kaliteli derken sadece marka olarak düşünmeyin. Genişletmek için tıkla... Ben markanın yanında PSU'nun yapımında kullanılan bileşenleri kastettim.
okan04 dedi: Daha önce PSU' dan başı yanmış birisi olarak arkadaşa öneri de bulundum. Kaliteli derken sadece marka olarak düşünmeyin. Genişletmek için tıkla... Ben markanın yanında PSU'nun yapımında kullanılan bileşenleri kastettim.
G Görkem Gümüşkaya Kilopat Katılım 22 Temmuz 2017 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2017 #10 Yardımlarınız için teşekkürler.