300W PSU, i3-3220 ve GTX 750 Ti için yeterli mi?

Elinde mevcut PSU dediğin şey, 12V kanalından 12A verebilen bir PSU. Bak 12A.
Yahu arkadaşım o sistem 200W bile tüketmeyecek. Geçenlerde kardeşime bir sistem topladım, aynı özellikler aynı ekran kartı. Çatır çatır çalışıyor bilgisayar 4 tane fan bağladım. Masrafa sokmayın lüzumsuz yere.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bakın boş kavgaya gerek yok. Şu an da bu adamın toplayabileceği sistem maksimum RX 560 dahi olsa.
400W yeterlidir. Fazla uzatmaya gerek yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet, kesinlike sizin deyiminizle "çatır çatır" Çalışacaktır bilgisayar.

Psu toplam 144W verebiliyor, sistemin tüketeceği enerji:
GPU:60W
CPU:55W
Sadece 115W bunlardan geliyor, sistem yük altında reset atacaktır.

Sen adamın dediğini anlamadın, boş ver yorma kafanı fazla.
Bence sen hiçbir şey anlamamışsın ben sana açıkça söyleyeyim. Biraz sende kafanı yormayı becerebilsen anlarsın.
Adam elindeki PSU'nun fotoğrafını çekip atıp bu sistemi bu PSU çalıştırır mı diyor. Yetmez diyorsunuz bu zaten baştan yanlış yeter artar bile o PSU o sisteme. Zaten ya ekran kartını yeni almış ya işlemci yeni almış bir şey yapmış soruyor. Yahu madem bu kadar zekisin arkadaşın aldığı ekran kartı fiyatına PSU öneriyorsunuz, belki ileride kullanır diye.
Bir şey demeyeceğim ya.

Bu yazdığınızdan önceki yazdığımı okur musunuz?

Tamam kardeşim, her şeyi sen biliyorsun bilgisayar konusunda en iyisi sensin buradaki herkes yanlış biliyor bir tek sen doğru biliyorsun.

Arkadaşlar cidden gecenin şu saatinde değer mi? @Seradotwav @Fingolfin Boş bir tartışma biri yetersiz biri fazla. 350 400 bütçe uygunsa 500 alınması çok daha mantıklıdır.
Benim yazdıklarımı okusanız bunlara gerek kalmayacak. @Furkan_D hocam da siz gibi geldi, sordu. Ben de anlattım, alternatifler sundum. Bütçe yeterse şunu, yetmezse şunu alabilir arkadaş diye. Ben de biliyorum fazla diye, fakat bütçe varsa bunu alsanız daha iyi olur, dedim. İyi sosyaller ve iyi geceler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…