EnderTR52 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Eylül 2020 Mesajlar 3.105 Makaleler 2 3 Mayıs 2021 #21 MehmetCan06 dedi: ASUS Phoenix ısınır diyorlar pek sorun olmaz değil mi? Genişletmek için tıkla... MehmetCan06 dedi: ASUS Phoenix ısınır diyorlar pek sorun olmaz değil mi? Genişletmek için tıkla... Hayır olmaz. Çift fanlılara göre daha fazla ısınır ama 70-75 dereceyi geçmez diye düşünüyorum.
MehmetCan06 dedi: ASUS Phoenix ısınır diyorlar pek sorun olmaz değil mi? Genişletmek için tıkla... MehmetCan06 dedi: ASUS Phoenix ısınır diyorlar pek sorun olmaz değil mi? Genişletmek için tıkla... Hayır olmaz. Çift fanlılara göre daha fazla ısınır ama 70-75 dereceyi geçmez diye düşünüyorum.
MehmetCan06 Centipat Katılım 20 Eylül 2020 Mesajlar 122 3 Mayıs 2021 #22 EnderTR52 dedi: Hayır olmaz. Çift fanlılara göre daha fazla ısınır ama 70-75 dereceyi geçmez diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Peki anakart ile bu işlemci uyumlu olurmu şuan anakart alamamda
EnderTR52 dedi: Hayır olmaz. Çift fanlılara göre daha fazla ısınır ama 70-75 dereceyi geçmez diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Peki anakart ile bu işlemci uyumlu olurmu şuan anakart alamamda
EnderTR52 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Eylül 2020 Mesajlar 3.105 Makaleler 2 3 Mayıs 2021 #23 MehmetCan06 dedi: Peki anakart ile bu işlemci uyumlu olur mu şu an anakart alamamda Genişletmek için tıkla... Evet ona göre seçtim zaten ama BIOS güncellemesi gerekiyordu.
MehmetCan06 dedi: Peki anakart ile bu işlemci uyumlu olur mu şu an anakart alamamda Genişletmek için tıkla... Evet ona göre seçtim zaten ama BIOS güncellemesi gerekiyordu.
MehmetCan06 Centipat Katılım 20 Eylül 2020 Mesajlar 122 3 Mayıs 2021 #24 EnderTR52 dedi: Evet ona göre seçtim zaten ama BIOS güncellemesi gerekiyordu. Genişletmek için tıkla... İki sorum daha olacak izninle. 1) biosumun güncel olduğunu nerden anlarım 2) nasıl güncelleyebilirim?
EnderTR52 dedi: Evet ona göre seçtim zaten ama BIOS güncellemesi gerekiyordu. Genişletmek için tıkla... İki sorum daha olacak izninle. 1) biosumun güncel olduğunu nerden anlarım 2) nasıl güncelleyebilirim?
EnderTR52 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Eylül 2020 Mesajlar 3.105 Makaleler 2 3 Mayıs 2021 #25 MehmetCan06 dedi: İki sorum daha olacak izninle. 1) BIOS'umun güncel olduğunu nereden anlarım 2) nasıl güncelleyebilirim? Genişletmek için tıkla... BIOS'u bilgisayar açılırken F1 ya da F2 tuşuna bas o zaman açılır. BIOS nasıl güncellenir bilmem ama bilen arkadaşlar burada var cevap verirler.
MehmetCan06 dedi: İki sorum daha olacak izninle. 1) BIOS'umun güncel olduğunu nereden anlarım 2) nasıl güncelleyebilirim? Genişletmek için tıkla... BIOS'u bilgisayar açılırken F1 ya da F2 tuşuna bas o zaman açılır. BIOS nasıl güncellenir bilmem ama bilen arkadaşlar burada var cevap verirler.
MehmetCan06 Centipat Katılım 20 Eylül 2020 Mesajlar 122 3 Mayıs 2021 #26 EnderTR52 dedi: BIOS'u bilgisayar açılırken F1 ya da F2 tuşuna bas o zaman açılır. BIOS nasıl güncellenir bilmem ama bilen arkadaşlar burada var cevap verirler. Genişletmek için tıkla... Peki teşekkürler
EnderTR52 dedi: BIOS'u bilgisayar açılırken F1 ya da F2 tuşuna bas o zaman açılır. BIOS nasıl güncellenir bilmem ama bilen arkadaşlar burada var cevap verirler. Genişletmek için tıkla... Peki teşekkürler