300W PSU R7 370 sisteme yeterli mi?

FurkanSaatci

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar, merhaba.
Bilgisayarım dün hoş geldiniz yazısında takıldı. Çözümünü bulamadım, bugün de Windows kurdum, sorunu çözdüm. CS:GO'ya girdim, maç bitti lobide beklerken birden bilgisayar kapandı ve bir daha açılmadı. Araştırdım ve sorunun PSU'da olduğunu düşündüm. Power Supply 300Watt, kısa devreyle çalıştırmayı denedim içinden çat çat ses geldi fakat herhangi bir tepkime olmadı, kafama takılan nokta 1 senedir problem yoktu birden sorun çıkmaya başladı. Halihazırda başka 300Watt civarı Power Supply bulabilirim. Acaba taksam donanımlarıma yeterli olur mu, herhangi farklı bir sorun çıkar mı?
Donanım:
1 Tane 3,5 harddisk 1 tane 2,5 harddisk, Intel i5 4460, ASUS H81M-K, MSI R7 370 2 GB, 8 GB RAM.

Arkadaşlar, merhaba.
Bilgisayarım dün hoş geldiniz yazısında takıldı. Çözümünü bulamadım, bugün de Windows kurdum, sorunu çözdüm. CS:GO'ya girdim, maç bitti lobide beklerken birden bilgisayar kapandı ve bir daha açılmadı. Araştırdım ve sorunun PSU'da olduğunu düşündüm. Power Supply 300Watt, kısa devreyle çalıştırmayı denedim içinden çat çat ses geldi fakat herhangi bir tepkime olmadı, kafama takılan nokta 1 senedir problem yoktu birden sorun çıkmaya başladı. Halihazırda başka 300Watt civarı Power Supply bulabilirim. Acaba taksam donanımlarıma yeterli olur mu, herhangi farklı bir sorun çıkar mı?
Donanım:
1 Tane 3,5 harddisk 1 tane 2,5 harddisk, Intel i5 4460, ASUS H81M-K, MSI R7 370 2 GB, 8 GB RAM.

Power Supply kısa devre ile çalışmadıysa arızalıdır. Yenisini alın.

Bu uygundur. İleride yükseltme yaparsanız önünüzü kapatmayacak bir PSU ve en ucuz bütçe için.

Arkadaşlar, merhaba.
Donanım:

Yetersiz kalacaktır ekran kartı 150W tüketiyor En az 400 İşlemci'de 84 tüketiyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı