Ugur biber Centipat Katılım 1 Kasım 2020 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2020 #11 361370 dedi: Benim işlemcim R5 1600 AF %100'de 80W ve üstünü görüyor. Ve 65W TDP işlemci. Genişletmek için tıkla... Benim işlemcim i9 9900K TDP değeri 95 Watt tam yükte 250W güç tüketiyor. Son düzenleme: 15 Kasım 2020
361370 dedi: Benim işlemcim R5 1600 AF %100'de 80W ve üstünü görüyor. Ve 65W TDP işlemci. Genişletmek için tıkla... Benim işlemcim i9 9900K TDP değeri 95 Watt tam yükte 250W güç tüketiyor.
History Femtopat Katılım 17 Kasım 2020 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2020 #12 Hocam taktınızmı kartı bir sıkıntı var mı. İşlemcimiz aynı ve ekran kartından bende almayı düşünüyorum.
Hocam taktınızmı kartı bir sıkıntı var mı. İşlemcimiz aynı ve ekran kartından bende almayı düşünüyorum.
E erdemkamis Hectopat Katılım 8 Ekim 2020 Mesajlar 124 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2020 #13 History dedi: Hocam taktınızmı kartı bir sıkıntı var mı? İşlemcimiz aynı ve ekran kartından bende almayı düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Taktim ama bilgisayar çalışıyor monitöre goruntu gitmiyor nedenini bilmiyorum araştıriyorum ama ekran karti iyi.
History dedi: Hocam taktınızmı kartı bir sıkıntı var mı? İşlemcimiz aynı ve ekran kartından bende almayı düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Taktim ama bilgisayar çalışıyor monitöre goruntu gitmiyor nedenini bilmiyorum araştıriyorum ama ekran karti iyi.
B buraktas0758 Centipat Katılım 15 Eylül 2019 Mesajlar 15 14 Ocak 2021 #14 erdemkamis dedi: Taktim ama bilgisayar çalışıyor monitöre goruntu gitmiyor nedenini bilmiyorum araştıriyorum ama ekran karti iyi. Genişletmek için tıkla... hocam sorunu bulabildiniz mi erdemkamis dedi: Taktim ama bilgisayar çalışıyor monitöre goruntu gitmiyor nedenini bilmiyorum araştıriyorum ama ekran karti iyi. Genişletmek için tıkla... Sorunu bulabildiniz mi acaba? Son düzenleme: 23 Ocak 2021
erdemkamis dedi: Taktim ama bilgisayar çalışıyor monitöre goruntu gitmiyor nedenini bilmiyorum araştıriyorum ama ekran karti iyi. Genişletmek için tıkla... hocam sorunu bulabildiniz mi erdemkamis dedi: Taktim ama bilgisayar çalışıyor monitöre goruntu gitmiyor nedenini bilmiyorum araştıriyorum ama ekran karti iyi. Genişletmek için tıkla... Sorunu bulabildiniz mi acaba?