MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.927 Makaleler 25 Çözümler 633 29 Haziran 2014 #21 Çalıştırır. Güç kaynağı o kadar da kötü değil
Sociologist Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 16 Kasım 2013 Mesajlar 2.783 Makaleler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2014 #22 Çalıştırır dediniz size güveniyorum. Bu arada sizinle görüşmek isterim Rap sohbetleri falan yaparız. Sipariş verildi. Kaç güne elimde olur herhangi bir fikrim yok. Buyrun bu da ekran görüntüsü : Son düzenleyen: Moderatör: 29 Haziran 2014
Çalıştırır dediniz size güveniyorum. Bu arada sizinle görüşmek isterim Rap sohbetleri falan yaparız. Sipariş verildi. Kaç güne elimde olur herhangi bir fikrim yok. Buyrun bu da ekran görüntüsü :
Conficker Belasi Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Şubat 2014 Mesajlar 7.271 Çözümler 14 29 Haziran 2014 #23 Sociologist dedi: Belki işe yarar dedim. Arkadaşlar cevap verecek yok mu ? @Recep Baltaş abi 300 watt çalıştırır diyorsan alacağım ekran kartını. @MF sizde bakar mısınız ? Genişletmek için tıkla... Bende işe yaradı Dvd ve Hdd'yi söktüm Bilgisayar açılmıyordu artık açılıyor LinuxMint 17 qiana Xfce 32Gb Hayabusa'da yüklü kullanıyorum...
Sociologist dedi: Belki işe yarar dedim. Arkadaşlar cevap verecek yok mu ? @Recep Baltaş abi 300 watt çalıştırır diyorsan alacağım ekran kartını. @MF sizde bakar mısınız ? Genişletmek için tıkla... Bende işe yaradı Dvd ve Hdd'yi söktüm Bilgisayar açılmıyordu artık açılıyor LinuxMint 17 qiana Xfce 32Gb Hayabusa'da yüklü kullanıyorum...