HP Victus 16-e0008nt 4H0S0EA Dizüstü Bilgisayar (Laptop) en uygun fiyatı GittiGidiyor'da! HP Victus 16-e0008nt 4H0S0EA Dizüstü Bilgisayar (Laptop) incelemesi, yorumlar, özellikleri, fiyat ve taksit seçenekleri için tıklayın!
HP Pavilion Gaming 15-ec2023nt (434L8EA) Notebook detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
Birincisi konuyu açan siz değilsiniz. Ben bunu sizin yorumunuza karşılık konuyu açan kişiye yazdım, çünkü kendisi bu tür oyunları oynayacağını söylememiş.
Ne saçmalıyorsun ya? Benim mesajımı alıntıladığında başkasına cevap verdiğini mi düşünmeliyim?
Oynayacağı herhangi bir türü belirtmemiş zaten, sadece AAA oyunlar oynuyorum da dememiş yani. Bu laptop alınır mı diye de sormuyor, almak isteyen olursa diye paylaşmış linki.
Ben de konu sahibi için yazmıyorum belki?
Ne saçmalıyorsun ya? Benim mesajımı alıntıladığında başkasına cevap verdiğini mi düşünmeliyim?
Oynayacağı herhangi bir türü belirtmemiş zaten, sadece AAA oyunlar oynuyorum da dememiş yani. Bu laptop alınır mı diye de sormuyor, almak isteyen olursa diye paylaşmış linki.
Ben de konu sahibi için yazmıyorum belki?