3050 laptop alınır mı?

Canowen

Picopat
Daha fazla  
Şu an 3050 laptop alınır mı? 4 GB VRAM beni biraz korkutuyor.

Son düzenleme:
Şu an 3050 laptop alınır mı? 4 GB VRAM beni biraz korkutuyor. Yoksa 2. el 3060 laptop mu almalıyım? Eğer 2. el alman daha iyi olur diyorsanız temiz olup olmadigini nereden anlayabilirim ürünün?
Sıfır alınır. 4 GB VRAM olması bir şey etmez. Sıkıntısı olmaz. Zaten güçlü bir kart değil. İkinci el hakkında çok bilgim yok.

Hayır, 3050'nin ne masaüstüsü ne laptopu o karttan kaçın. 3060 laptoba gelirsek GPU kaç Watt çekiyor ona göre al, harcadığı Watt performansa etki eder.

2. ele daha iyi olabilir ama 3050 de pişman etmez. Günümüz oyunlarını oynatır.(Starfield hariç)

Çok ekstrem şeyler yapmayacaksanız sıfır 3050 alınır kendim kullanıyorum gayet yetiyor bana.

Hayır, 3050'nin ne masaüstüsü ne laptopu o karttan kaçın. 3060 laptoba gelirsek GPU kaç Watt çekiyor ona göre al, harcadığı Watt performansa etki eder.
O kadar da değil bütçeye göre alınabilir niye alınmasın? Tabii ki haliyle 3060 ondan güçlü bir kart lakin üzecek bir kart değil.

2. ele daha iyi olabilir ama 3050 de pişman etmez. Günümüz oyunlarını oynatır.(Starfield hariç)
Starfield'ı hiç bir kart oynatamıyor zaten sorun yok.

Alınmaz. Şu an güncel oyunlar için 4 GB VRAM yetmiyor. Alınacaksa en az 6-8 GB VRAM'li ve 16 GB RAM'li bir PC alınmalı.

İşlemcin ve oynadıgın oyunlardaki FPS değerlerin nedir?

Intel i5 12450 işlemcim Online oyun olarak Valorant'ta 250 civarlarında CS 200 civarlarında Apex 100 civarlarında Fortnite 200 civarlarında FPS alıyorum. Hikayeli oyun olarak da TLOU part 1 60-80 civarı Spider-Man oyunlarında 80-100 civarı FPS alıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…