23 Eylül 2021 Mesaj: 22 Yorumlarınızı bekliyorum detaylar bu şekilde. GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları www.gamegaraj.com Genişletmek için tıkla...
Yorumlarınızı bekliyorum detaylar bu şekilde. GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları www.gamegaraj.com
adnan.mihci Decipat Katılım 11 Kasım 2020 Mesajlar 1.212 Makaleler 2 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Eylül 2021 #21 GrsMiller dedi: Hazır RX 6600 XT sistemler ucuz olduğu için mantıksız gibi bunları almak tabii öğrenci değilse laptop şart değilseEki Görüntüle 1171997 Genişletmek için tıkla... Bazılarının PSU'su kalitesiz, kiminin kasası yetersiz ve laptop ile masaüstünün farkını açıklamama gerek yoktur diye düşünüyorum.
GrsMiller dedi: Hazır RX 6600 XT sistemler ucuz olduğu için mantıksız gibi bunları almak tabii öğrenci değilse laptop şart değilseEki Görüntüle 1171997 Genişletmek için tıkla... Bazılarının PSU'su kalitesiz, kiminin kasası yetersiz ve laptop ile masaüstünün farkını açıklamama gerek yoktur diye düşünüyorum.
K Kralmelo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 2.880 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Eylül 2021 #22 VİPER34 dedi: O tarz satılan hazır sistemler pek güvenilir ve sağlıklı değil. Genişletmek için tıkla... İncehesap ve Teknobiyotik güvenilir değil mi?
VİPER34 dedi: O tarz satılan hazır sistemler pek güvenilir ve sağlıklı değil. Genişletmek için tıkla... İncehesap ve Teknobiyotik güvenilir değil mi?
KS KS VİPER34 Hectopat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 4.601 Makaleler 6 Çözümler 9 23 Eylül 2021 #23 VİPER34 dedi: Kendi sitesi üzerinden almak daha doğru olur. PSU, RAM ve anakart gibi parçalardan kısabiliyorlar kendi siteleri üzerinde net şekilde belirtiliyor orada bir tane APU işlemci ile RX 6600XT kullanılmış. Genişletmek için tıkla... Kralmelo dedi: İncehesap ve Teknobiyotik güvenilir değil mi? Genişletmek için tıkla...
VİPER34 dedi: Kendi sitesi üzerinden almak daha doğru olur. PSU, RAM ve anakart gibi parçalardan kısabiliyorlar kendi siteleri üzerinde net şekilde belirtiliyor orada bir tane APU işlemci ile RX 6600XT kullanılmış. Genişletmek için tıkla... Kralmelo dedi: İncehesap ve Teknobiyotik güvenilir değil mi? Genişletmek için tıkla...