Sosyal selam. Son bir haftadır bilgisayarımda karşılaştığım bir sorun için yazıyorum. Bilgisayarımda yaklaşık 1 aydır ekran kartı sürücülerimle alakalı bir hata vardı (eski kartım RX 580). Bundan 3 gün önce bilgisayarı açtığımda görüntü hiç gelmedi ancak kasa çalışmaya devam ediyordu. Muhtemelen ekran kartı bozuldu diye bugün birkaç saat önce RTX 3050 ekran kartı satın alıp bilgisayara taktım ancak sorun çözülmedi. Bilgisayarım çalışıyor fanların RGB'leri yanıyor anakartın ışığı yanıyor bir sorun gözükmüyor ancak bilgisayar no signal hatası veriyor ve görüntü gelmiyor. Monitörüm kesinlikle çalışıyor çünkü bu sabah laptopumu bağlıyordum monitörde hiçbir sorun yok. Bütün bağlantılar vs de kontrol ettim (ekran kartı güç kablosu, RAM slotları vs) ancak dediğim gibi bilgisayara görüntü gelmiyor. Bu durumda ne yapabilirim yardımınız için şimdiden teşekkürler.
Not: Önceki zamanlarda klavye bilgisayara takılıyken Power tuşuna bastığımda otomatik olarak ışıkları yanmaya başlıyordu ancak şu an sadece enter düğmesinin ışığı yanıyor.