3050 sistemle CS'de sürekli drop yemek

Berke Türk

Hectopat
Abi 10mslerde kare gecikmesi varken (ping değil) ve 150+FPS'lerde yıllardır oynadığım oyun, sürekli 500Ms'lere çıkıp 10FPS'lere kadar düşüyor ve oyun içinde 2 saniyede bir yaşanıyor bu. Delirmek üzereyim. Nasıl çözeceğim? Oyun dosyalarını doğruladım, olmadı. Bilgisayara format attım, yine aynısı yaşanıyor. Acaba NVIDIA ekran kartı güncellemesi mi yarattı bu sorunu, anlamıyorum.

Intel i7 11700 ve RTX 3050 var.

CS 2'den bu aralar çok şikayet geliyor diğer oyunlarda böyle bir problem var mı?
Diğer oyunlarda bir sorun yoksa sorun CS de bence.

Abi 10mslerde kare gecikmesi varken (ping değil) ve 150+FPS'lerde yıllardır oynadığım oyun, sürekli 500Ms'lere çıkıp 10FPS'lere kadar düşüyor ve oyun içinde 2 saniyede bir yaşanıyor bu. Delirmek üzereyim. Nasıl çözeceğim? Oyun dosyalarını doğruladım, olmadı. Bilgisayara format attım, yine aynısı yaşanıyor. Acaba NVIDIA ekran kartı güncellemesi mi yarattı bu sorunu, anlamıyorum.

Intel i7 11700 ve RTX 3050 var.
Eski driver ile denediniz mi?
Sorunu ne zamandan beri yaşıyorsunuz?

CS 2'den bu aralar çok şikayet geliyor diğer oyunlarda böyle bir problem var mı?
Diğer oyunlarda bir sorun yoksa sorun CS de bence.
Eski driver ile denediniz mi?
Sorunu ne zamandan beri yaşıyorsunuz?
Şimdi baktım, ETS2'de de FPS drop söz konusu ancak League of Legends'te ise çok az ve arada oluyor. Genelde FPS sabit ilerliyor. Sebebi ne olabilir sizce?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı