3050 Ti düşük GPU kullanımı

Görkem3

Centipat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
RAM
Micro 22cl 3200mhz 16gb tek kanal
SSD veya HDD modeli
512gb
Ekran kartı
3050ti laptop gpu
Anakart
g513 anakart
İşlemci
ryzen 7 4800h
3050 Ti laptopum var ve anlamadığım şekilde; BF5'te %50 kullanım, R6 da %80 kullanım, the Ascent'te %40 kullanım, CS:GO'da %20 kullanım gibi saçma değerler alıp YT benchmarklarında 100+FPS'ler alan ekran kartı bende bırak 100'ü 50'yi geçemiyor. Ne yapmam lazım acaba?

Laptopu çok mu ısıttınız acaba? (benim tanıdığım bir arkadaş surekli laptopdan Minecraft oynuyordu laptopun ust kısmı var ya nasıl desem dokunulamayacak kadar ısınıyordu ama arkadaş yine oynamaya devam ediyordu, kapatmıyordu. Oyunu bir gün bilgisayarı bozulmuş. Böyle normal Windows ekranındayken bile bilgisayar takılıyordu yani o derece acaba o olabilir mi)

Bende de 3050 Ti var HP Pavilion ısınma sorunu hiç yok GPU kullanımı da çok iyi durumda seninki neden böyle anlamadım.

CPU kullanımının durumu nedir? Ek olarak CS:GO işlemci tabanlı bir oyun. Az kullanması normal.

CPU kullanımı 4.2GHz de genelde %20 30 civarı takılıyor.

İşlemci 95Clere kadar çıkıyor bir türlü soğutma nasıl olacak çözemedim, bilgisayarı (ASUS G513) aldığımda soğutması iyi yorumlarına istinaden almıştım. Ekran kartı 75Cleri çok aşmıyor.

Belki de işlemciniz zarar görmüştür ve bir şekilde tam performans veremiyordur ve ekran kartı ile darboğaz yapıyordur zarar gördüğü için. Ya da sorun daha da derin olabilir.

Belki de işlemciniz zarar görmüştür ve bir şekilde tam performans veremiyordur ve ekran kartı ile darboğaz yapıyordur zarar gördüğü için. Ya da sorun daha da derin olabilir.

Alalı 1 hafta oldu-olmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…