TheRootkit Hectopat Katılım 3 Ocak 2022 Mesajlar 83 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mart 2025 #11 roglas dedi: Evet. Şarjda oynuyorum pil sağlığını korumak için Acer'in kendi uygulamasından %80'e sınırladım sadece. Genişletmek için tıkla... Ondan kaynaklanabilir yine siz kısıtlamayı kapatın. Öyle deneyin.
roglas dedi: Evet. Şarjda oynuyorum pil sağlığını korumak için Acer'in kendi uygulamasından %80'e sınırladım sadece. Genişletmek için tıkla... Ondan kaynaklanabilir yine siz kısıtlamayı kapatın. Öyle deneyin.
Y Yunus Emre Okcu Decapat Katılım 21 Haziran 2023 Mesajlar 259 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mart 2025 #12 roglas dedi: Evet. Şarjda oynuyorum pil sağlığını korumak için Acer'in kendi uygulamasından %80'e sınırladım sadece. Genişletmek için tıkla... Öyle yaptıgın ayarları kapatıp dener misin?
roglas dedi: Evet. Şarjda oynuyorum pil sağlığını korumak için Acer'in kendi uygulamasından %80'e sınırladım sadece. Genişletmek için tıkla... Öyle yaptıgın ayarları kapatıp dener misin?
R roglas Femtopat Katılım 10 Mart 2025 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mart 2025 #13 Freddy001 dedi: orjinal batarya veya orjinal kablo mu kullanıyorsunuz Genişletmek için tıkla... evet orijinal Yunus Emre Okcu dedi: Öyle yaptıgın ayarları kapatıp dener misin? Genişletmek için tıkla... Kısıtlamayı kapatıp denedim ama bir fark olmadığı için tekrardan açtım, pili korumak için.
Freddy001 dedi: orjinal batarya veya orjinal kablo mu kullanıyorsunuz Genişletmek için tıkla... evet orijinal Yunus Emre Okcu dedi: Öyle yaptıgın ayarları kapatıp dener misin? Genişletmek için tıkla... Kısıtlamayı kapatıp denedim ama bir fark olmadığı için tekrardan açtım, pili korumak için.
TheRootkit Hectopat Katılım 3 Ocak 2022 Mesajlar 83 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mart 2025 #14 roglas dedi: Evet orijinal. Kısıtlamayı kapatıp denedim ama bir fark olmadığı için tekrardan açtım, pili korumak için. Genişletmek için tıkla... Watt ve FPS değerlerinde hiçbir fark yoksa halen aynı ise bataryada bir sorun olabilir muhtemelen. TheRootkit dedi: Watt ve FPS değerlerinde hiçbir fark yoksa halen aynı ise bataryada bir sorun olabilir muhtemelen. Genişletmek için tıkla... Ya da adaptörde. Multimedyanız var ise bir kontrol edin ikisini de.
roglas dedi: Evet orijinal. Kısıtlamayı kapatıp denedim ama bir fark olmadığı için tekrardan açtım, pili korumak için. Genişletmek için tıkla... Watt ve FPS değerlerinde hiçbir fark yoksa halen aynı ise bataryada bir sorun olabilir muhtemelen. TheRootkit dedi: Watt ve FPS değerlerinde hiçbir fark yoksa halen aynı ise bataryada bir sorun olabilir muhtemelen. Genişletmek için tıkla... Ya da adaptörde. Multimedyanız var ise bir kontrol edin ikisini de.
Freddy001 Centipat Katılım 10 Aralık 2023 Mesajlar 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mart 2025 #15 hangi güç planını kullanıyorsunuz
A AyberkYldmr Hectopat Katılım 10 Nisan 2020 Mesajlar 2 10 Mart 2025 #16 Garantisi bitmemiş ise hiç uğraşmadan garantiye göndermeni öneririm!
R roglas Femtopat Katılım 10 Mart 2025 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mart 2025 #17 Freddy001 dedi: hangi güç planını kullanıyorsunuz Genişletmek için tıkla... Yüksek performansta kullanıyorum. TheRootkit dedi: Watt ve FPS değerlerinde hiçbir fark yoksa halen aynı ise bataryada bir sorun olabilir muhtemelen. Ya da adaptörde. Multimedyanız var ise bir kontrol edin ikisini de. Genişletmek için tıkla... Acer care Center'dan baktığımda pil sağlığımda bir sıkıntı olmadığını söylüyor. AyberkYldmr dedi: Garantisi bitmemiş ise hiç uğraşmadan garantiye göndermeni öneririm! Genişletmek için tıkla... Garantisi bitti maalesef.
Freddy001 dedi: hangi güç planını kullanıyorsunuz Genişletmek için tıkla... Yüksek performansta kullanıyorum. TheRootkit dedi: Watt ve FPS değerlerinde hiçbir fark yoksa halen aynı ise bataryada bir sorun olabilir muhtemelen. Ya da adaptörde. Multimedyanız var ise bir kontrol edin ikisini de. Genişletmek için tıkla... Acer care Center'dan baktığımda pil sağlığımda bir sıkıntı olmadığını söylüyor. AyberkYldmr dedi: Garantisi bitmemiş ise hiç uğraşmadan garantiye göndermeni öneririm! Genişletmek için tıkla... Garantisi bitti maalesef.
A AyberkYldmr Hectopat Katılım 10 Nisan 2020 Mesajlar 2 10 Mart 2025 #18 Oyunlardaki GPU kullanımınız yüzde kaç?
R roglas Femtopat Katılım 10 Mart 2025 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mart 2025 #19 %80 ila %90 arasına gösteriyor.
TheRootkit Hectopat Katılım 3 Ocak 2022 Mesajlar 83 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mart 2025 #20 roglas dedi: %80 ila %90 arasına gösteriyor. Genişletmek için tıkla... Çok enteresan bir durum gerçekten. BIOS'u güncellemeyi deneyin. Düşük bir ihtimal ama anakartta bir problem olabilir.
roglas dedi: %80 ila %90 arasına gösteriyor. Genişletmek için tıkla... Çok enteresan bir durum gerçekten. BIOS'u güncellemeyi deneyin. Düşük bir ihtimal ama anakartta bir problem olabilir.