3050 Ti için 700 TL farka değer mi?

Zeerix

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba Amazon'da 2 tane Acer bilgisayar arasında kaldım. Fiyatları daha artmamis birisi i5 1250 biri Ryzen 5 6600 i5 olan için yorumlarda ekran 165Hz geldi denmiş 3050 Ti için hem 700TL ödeyip hem de 144Hz almak ve işlemciden düşmek mantıklı mı yoksa 16300 olanı mi almalıyım?
i5 Amazon.com.tr
AMD Amazon.com.tr

AMD olan daha iyi bence ama Linux var Windows olsa daha iyi olur.

Bunu Nays ile 16.250TL'ye falan alabilirsiniz, 700 vermeye gerek yok.
Ek 8GB RAM almanızı öneririm o parayla.

Taksitle alacağım

Amazondakin de 165hz olduğu yazıyor su yorumlarında ordaki de 95w olması gerekiyor yanlış görmediysem

Taksitle alacağım

Amazondakin de 165hz olduğu yazıyor su yorumlarında ordaki de 95w olması gerekiyor yanlış görmediysem
Evet 95wat mis fiyatı düşük olanın 3050ti için hem ekrani ve işlemciyi düşürmek mantıklı mı üstüne 700 verip

Son düzenleme:
Hazır konu varken ben de sorayım.

Ryzen 5 konusunda pek bilgim yok. O yüzden biraz aradayım.

Acer Ryzen 5600H+3050ti kombinasyonu mu yoksa Acer İ5 12500H+3050 kombinasyonu mu iş yapar ?

Açıkçası victus i5 13500h+4050 de alabilirim ama çok para vermek istemiyorum makineye bu ara. Durumun nereye gideceği belli değil.

Cad ve statik hesap uygulamaları kullanıyorum. Nette sörf yaparım ve youtubeda video izlerim. Genellikle oynadığım WoW, D3 vs. En son çıkar oyunlardan GoW oynarım sanırım. Hikayesine hastayım. Soğutma kısmı benim için önemli o yüzden. Diğer oyunları mevcut makinem ile de oynayabiliyorum zaten.

Hali hazırda Asus 4720hq+gtx950m li bir makine kullanıyorum. O zamandan beri uzağım piyasaya. SSD - HDD değişimi ile bir süre daha kullanmaya devam ederim.
Birkaç günlük araştırma sonucu bilgiler edindim ama yüzeysel tabi. Acerları çok beğenen de var, anakart sorunu yaşayan da. Şu konu gözümü korkutmadı değil.

Şimdiden teşekkürler.

Not: Amazon üzerinden ve sadece satıcısı Amazon.com.tr olanlardan alacağım.

@550519 @Artoria Pendragon

Son düzenleme:
Acer nitro 5 serisinde bilgisayarı açtığınız zaman ekran gelmeme sorunu BIOS güncellemesi ile çözüldü. Daha dün aynı sorun vardı güncelledim sorun düzeldi. Sürüm 2.05 olması lazım.

Acer nitro 5 serisinde bilgisayarı açtığınız zaman ekran gelmeme sorunu BIOS güncellemesi ile çözüldü. Daha dün aynı sorun vardı güncelledim sorun düzeldi. Sürüm 2.05 olması lazım.
O zaman hangi ikiliyi almak gerekir sorusunun cevabı kalıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…