Umarım şaka yapıyorsundur hepimiz gülelim diye. GHz hızına göre işlemci önerisi yapılmaz. Bunu sabit etken tutmanız cahilliğinizi gösterir. Yapmayın. Fikir sahibi değilseniz konuşmayın bari.
Umarım şaka yapıyorsundur hepimiz gülelim diye. GHz hızına göre işlemci önerisi yapılmaz. Bunu sabit etken tutmanız cahilliğinizi gösterir. Yapmayın. Fikir sahibi değilseniz konuşmayın bari.
- Bilgi sahibi olmak - @Gerek
Onu kast etmemişti, öneride bulunan arkadaş sadece GHz yazıyordu ve ozaman diyelim ki GHz etkenini ortaya attın ozaman hadi bakalım bende overclock etkenini ortaya atıyorum.
Ama iki işlemci arasında bir tercih yapın denmiyor. 3600 ve 3600X arasından seçim yapın denmedi mesela. İşlemci önerin dendi. 10'larca işlemci seçeniği varken "4.1GHz olanı al AMD olsun" diye öneri yapılmaz.
Onu kast etmemişti öneride bulunan arkadaş sadece GHz yazıyordu ve o zaman diyelim ki GHz etkenini ortaya attın o zaman hadi bakalım bende overclock etkenini ortaya atıyorum.
Ama iki işlemci arasında bir tercih yapın denmiyor. 3600 ve 3600X arasından seçim yapın denmedi mesela. İşlemci önerin dendi. 10'larca işlemci seçeniği varken "4.1GHz olanı al AMD olsun" diye öneri yapılmaz.
Arkadaşlar 3050 Ti içeren bir bilgisayar toplayacağım. Tabii çıktığı zaman.
Bu ekran kartı için bir işlemci ve anakart önerisi bekliyorum sizlerden.
İyi forumlar teşekkürler.