3050 Ti laptop 5-6 sene yeterli mi?

DLSS sayesinde önümüzdeki 7-8 yıl herhangi bir sorun yaşamazsın çıkan her oyunu düşük ayarlarda bile olsa oynatır.
Şimdi her oyun DLSS desteklemiyor diyebilirsin, ama son zamanlarda çıkan oyunlara bakacak olursan DLSS desteği bulunmayan oyun sayısı çok az. Önümüzdeki yıllarda daha çok DLSS destekli oyun çıkacağını varsaydığımıza göre 7-8 sene ideal bir süre gibi duruyor.

Her şekil yeter oyun açmaya. Öyle yabana atılacak bir kart değil. Beş sene sonra düşük ayar da olsa oynayabileceğini düşünüyorum, hatta bence orta ayarda da oynayabilir.

Yorum bir tık üzdü.

Şartlar maalesef bizi de üzüyor. Ne aldığınızı bilerek alışverişi tamamlarsanız sonradan üzülmemiş olursunuz. Para gidip gelen ürün beklentilerdeki gibi olmadığında yaşanan hayal kırıklığı daha acıdır.

4 GB VRAM olduğu için.

Kartın en büyük sıkıntısı bu zaten. 3000 serisi kartta 4 GB VRAM sizce de saçma değil mi? Şu noktadan sonra minimum 6 olması gerekiyor.

Güzel 3060 laptoplar da uçmuş durumda.

Piyasadan emin olsam Black Friday günlerini bekleyin derdim. Fakat o güne ne batar ne çıkar onu da kestiremiyoruz. Bütçe artırma şansınız varsa paranın değerini kaybettirmeden döviz / altında tutup sağlam bir cihaz uygun fiyatlı olarak geldiğinde alabilirsiniz.

Şartlar maalesef bizi de üzüyor. Ne aldığınızı bilerek alışverişi tamamlarsanız sonradan üzülmemiş olursunuz. Para gidip gelen ürün beklentilerdeki gibi olmadığında yaşanan hayal kırıklığı daha acıdır.

Kartın en büyük sıkıntısı bu zaten. 3000 serisi kartta 4 GB VRAM sizce de saçma değil mi? Şu noktadan sonra minimum 6 olması gerekiyor.

Piyasadan emin olsam Black Friday günlerini bekleyin derdim. Fakat o güne ne batar ne çıkar onu da kestiremiyoruz. Bütçe artırma şansınız varsa paranın değerini kaybettirmeden döviz / altında tutup sağlam bir cihaz uygun fiyatlı olarak geldiğinde alabilirsiniz.
4 aydır bakıyorum gece gündüz akakçe vatan sitelerine. Anlıyorum aslında laptoplardan. Başlarda 3050 ve ti modellerine hiç bakmıyordum bile. 3060 bakıyordum. Sonra bir temmuz ayı atlattık ki hiç sormayın. Fiyatlar uçtu. Artık

Technopat Haberler

Geri
Yukarı