Bestty Megapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Kasım 2020 Mesajlar 6.864 Çözümler 97 Yer Tardis Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Eylül 2023 #11 oldsins7 dedi: Dediğiniz uygulamayı kurdum. Ayrıcatekrar denedim Edge de böyle bir sıkıntı yok Chrome da böyle bir şey oluyor sıkıntı Chrome da galiba. Genişletmek için tıkla... Dediğim eklenti kullanım değerlerini düşürür normalde. Chrome'da denemenize rağmen düzelmiyorsa Edge geçin.
oldsins7 dedi: Dediğiniz uygulamayı kurdum. Ayrıcatekrar denedim Edge de böyle bir sıkıntı yok Chrome da böyle bir şey oluyor sıkıntı Chrome da galiba. Genişletmek için tıkla... Dediğim eklenti kullanım değerlerini düşürür normalde. Chrome'da denemenize rağmen düzelmiyorsa Edge geçin.
oldsins7 Hectopat Katılım 12 Kasım 2022 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Eylül 2023 #12 VolantMito dedi: Hocam Microsoft kullanın ya da ben alışamam diyorsanız Opera önerebilirim büyük ihtimalle Google bir sıkıntı var. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam. Çok teşekkürler. Bir şey daha sormak istiyorum size Opera mı Opera GX mi farkı neler hangisini önerirsiniz ben hakim değilim bu konuya.
VolantMito dedi: Hocam Microsoft kullanın ya da ben alışamam diyorsanız Opera önerebilirim büyük ihtimalle Google bir sıkıntı var. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam. Çok teşekkürler. Bir şey daha sormak istiyorum size Opera mı Opera GX mi farkı neler hangisini önerirsiniz ben hakim değilim bu konuya.
VolantMito Hectopat Katılım 22 Temmuz 2023 Mesajlar 2.303 Makaleler 1 Çözümler 14 22 Eylül 2023 #13 oldsins7 dedi: Anladım hocam. Çok teşekkürler. Bir şey daha sormak istiyorum size Opera mı Opera GX mi farkı neler hangisini önerirsiniz ben hakim değilim bu konuya. Genişletmek için tıkla... Opera GX ben kullanıyorum hemen hemen Edge ile aynı yer ekran kartını. (Chrome kullanıyorum çünkü kuurlum yapıyorum)
oldsins7 dedi: Anladım hocam. Çok teşekkürler. Bir şey daha sormak istiyorum size Opera mı Opera GX mi farkı neler hangisini önerirsiniz ben hakim değilim bu konuya. Genişletmek için tıkla... Opera GX ben kullanıyorum hemen hemen Edge ile aynı yer ekran kartını. (Chrome kullanıyorum çünkü kuurlum yapıyorum)