3050 Ti laptop satılıp Xbox Series S alınır mı?

Daha fazla  
Merhaba. 2.5 senedir kullandığım laptopun aşırı ısınma ve durup dururken kapanmasından dolayı gına geldi ve ikinci el satıp onun yerine Xbox Series S almak mantıklı mıdır? Ayrıca 2. el satış için sizce ne kadar miktar koymalıyım (aklımdaki 20k)
PC = RTX 3050 Ti i5 11400H 16 GB RAM.

Son düzenleyen: Moderatör:
Konsollarda oyun oynamak daha konforlu oluyor. Örneğin oyundan atma, oyunu açmama, kasma donma, acaba sistemim destekler mi derdi olmadan sadece aç ve oyna mantığıyla rahat ettiriyor. Klavye mause özleyen olursa diye bir çok oyunun klavye mause desteğide mevcuttur: Xbox KBM - User updated list of Xbox keyboard and mouse compatible games

Ama bir bilgisayar etmez tabi. Sizin farklı ihtiyaçlarınız ve kullanmanız gereken programlarınız varsa birde elinizde bilgisayar olması iyi olabilir.

Hocam Xbox alıp ilerde biraz para olunca ucuz bir bilgisayar da alabilirsiniz. Oyun harici işinizi görmesi için.

Konsol almak istememin sebeplerinden biri gerçekden.Bir oyunu açıcamda grafik ayarları cart curt derken gün bitiyo. klavyeyle oynamayı düşünüyorum klavye mouse öneriniz varsa yazarsanız sevinirim

Xboxda olan coğu oyun masaüstünde de var artık ama hiç Xboxda oyun oynamadıysanız alınabilir

Konsol almak istememin sebeplerinden biri gerçekden.Bir oyunu açıcamda grafik ayarları cart curt derken gün bitiyo. klavyeyle oynamayı düşünüyorum klavye mouse öneriniz varsa yazarsanız sevinirim
Uyumlu klavye mause bilgim yok ama ben ne taktıysam çalıştı kablolu kablosuz algılıyor çalışıyor.

Konsolda böyle dertlerin olmuyor hatta oyunu bile başlatmıyosun dün kaldığın yerden devam ediyor.

Uyumlu klavye mause bilgim yok ama ben ne taktıysam çalıştı kablolu kablosuz algılıyor çalışıyor.

Konsolda böyle dertlerin olmuyor hatta oyunu bile başlatmıyosun dün kaldığın yerden devam ediyor.
Sizce bu laptobu satıp konsolu almak mantıklı mıdır.Hangisi daha güçlüdür?

Sizce bu laptobu satıp konsolu almak mantıklı mıdır.Hangisi daha güçlüdür?
Bende series X var ama S'inde her oyunu açtığını biliyorum. S'e çıkmayan oyunu X'e de çıkartmıyorlar. Laptobun kullanıcısı sensin. Her oyunu akıcı bir şekilde oynayabiliyormusun? Alacağın konsol her oyunu akıcı bir şekilde oynatacak.

Laptobu satıp konsol alınırmı sorununun cevabı sende. Laptop ile yaptığın tek işlem oyun ise alınır. Bende 4 pc + konsol var oyun işini konsolda çözüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…