Merhaba. 2.5 senedir kullandığım laptopun aşırı ısınma ve durup dururken kapanmasından dolayı gına geldi ve ikinci el satıp onun yerine Xbox Series S almak mantıklı mıdır? Ayrıca 2. el satış için sizce ne kadar miktar koymalıyım (aklımdaki 20k)
PC = RTX 3050 Ti i5 11400H 16 GB RAM.
Konsollarda oyun oynamak daha konforlu oluyor. Örneğin oyundan atma, oyunu açmama, kasma donma, acaba sistemim destekler mi derdi olmadan sadece aç ve oyna mantığıyla rahat ettiriyor. Klavye mause özleyen olursa diye bir çok oyunun klavye mause desteğide mevcuttur: Xbox KBM - User updated list of Xbox keyboard and mouse compatible games
Ama bir bilgisayar etmez tabi. Sizin farklı ihtiyaçlarınız ve kullanmanız gereken programlarınız varsa birde elinizde bilgisayar olması iyi olabilir.
Konsollarda oyun oynamak daha konforlu oluyor. Örneğin oyundan atma, oyunu açmama, kasma donma, acaba sistemim destekler mi derdi olmadan sadece aç ve oyna mantığıyla rahat ettiriyor. Klavye mause özleyen olursa diye bir çok oyunun klavye mause desteğide mevcuttur: Xbox KBM - User updated list of Xbox keyboard and mouse compatible games
Ama bir bilgisayar etmez tabi. Sizin farklı ihtiyaçlarınız ve kullanmanız gereken programlarınız varsa birde elinizde bilgisayar olması iyi olabilir
Konsol almak istememin sebeplerinden biri gerçekden.Bir oyunu açıcamda grafik ayarları cart curt derken gün bitiyo. klavyeyle oynamayı düşünüyorum klavye mouse öneriniz varsa yazarsanız sevinirim
Konsol almak istememin sebeplerinden biri gerçekden.Bir oyunu açıcamda grafik ayarları cart curt derken gün bitiyo. klavyeyle oynamayı düşünüyorum klavye mouse öneriniz varsa yazarsanız sevinirim
Bende series X var ama S'inde her oyunu açtığını biliyorum. S'e çıkmayan oyunu X'e de çıkartmıyorlar. Laptobun kullanıcısı sensin. Her oyunu akıcı bir şekilde oynayabiliyormusun? Alacağın konsol her oyunu akıcı bir şekilde oynatacak.
Laptobu satıp konsol alınırmı sorununun cevabı sende. Laptop ile yaptığın tek işlem oyun ise alınır. Bende 4 pc + konsol var oyun işini konsolda çözüyorum.