Merhaba arkadaşlar; İlk konumu açıyorum, aranıza yeni katıldım. Benim sorunum şu; 3050 Ti 4 GB RAM ve 16 GB RAM kapasitem olmasına rağmen son çıkan oyunlarda kasmalar yaşıyorum. Sürücülerim güncel, sorunsuz çalışıyor. Bu kasmaların sebebini anlayamadım, önerebileceğiniz bir yol var mıdır? Diğer sorum ise; Uncharted isimli oyununu FPS dropları yiyerek de olsa oynadım.
Oyunu kapatıp açtığımda aşağıdaki sorunla karşılaştım. Bunun sebebini bilen var mı?
Merhaba arkadaşlar; ilk konumu açıyorum, aranıza yeni katıldım. Benim sorunum şu; 3050 Ti 4 GB RAM ve 16 GB RAM kapasitem olmasına rağmen son çıkan oyunlarda kasmalar yaşıyorum. Sürücülerim güncel, sorunsuz çalışıyor. Bu kasmaların sebebini anlayamadım, önerebileceğiniz bir yol var mıdır? Diğer sorum ise; Uncharted isimli oyununu FPS dropları yiyerek de olsa oynadım.
Oyunu kapatıp açtığımda aşağıdaki sorunla karşılaştım. Bunun sebebini bilen var mı?
Ya GeForce Experience indirip ekran kartını güncelleyeceksin aynı ekran kartı bende de vardı ekran kartından kaynaklı link koydum oradan indirirsin Sürücü Güncellemeleri ve Optimum Oyun Ayarları