3050 TL'ye Ryzen 3 2200G ve GTX 1050 Ti hazır sistem alınır mı?

Birisi bana GTX 1050ti'nin yanına Vega'lı işlemci almanın mantığını anlatabilir mi?
Ekran kartının başına bir şey gelirse garanti süresince ekran kartsız kalmazsın.
Ayrıca R3 2200G diğer R3'lere göre daha performanslı ve R3 1300X'den daha ucuz.

özür dilerim hemen açıklıyorum şahsi fikrimi.
3000 lira verilen bir pcde en azından ufak bir ssd olması gerekiyor. Ayrıca sitedeki sıpanın komisyonu vardır kesin o sistemde, kendin toplasana %10 daha ucuza mal edilebilir.
Aynı sistemi benzer parçalarla topladım fiyatları ve özellikleri neredeyse aynı ve sonuç : Adsız.png
Evet arada %10 civarı bir fark var ama daha pahalı :) Ki bu sistem ilk satışa çıktığında 2850 Tl civarındaydı.
Çok iyi tanımadığın kişiler hakkında bilmeden konuşmamanı tavsiye ederim.

Ekran kartının başına bir şey gelirse garanti süresince ekran kartsız kalmazsın.
Ayrıca R3 2200G diğer R3'lere göre daha performanslı ve R3 1300X'den daha ucuz.

Aynı sistemi benzer parçalarla topladım fiyatları ve özellikleri neredeyse aynı ve sonuç :Eki Görüntüle 306961
Evet arada %10 civarı bir fark var ama daha pahalı :) Ki bu sistem ilk satışa çıktığında 2850 Tl civarındaydı.
Çok iyi tanımadığın kişiler hakkında bilmeden konuşmamanı tavsiye ederim.
Bak yedek olarak kullanma fikri mantıklı olabilir ama Ryzen 3 1300x çok daha mantıklı bir tercihdir. Nedeni ise az daha performanslı olması ve 2200g'nin PCIe x16 3.0 yuvası, x8 hızında çalışması.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı