Ekran kartının başına bir şey gelirse garanti süresince ekran kartsız kalmazsın.Birisi bana GTX 1050ti'nin yanına Vega'lı işlemci almanın mantığını anlatabilir mi?
Aynı sistemi benzer parçalarla topladım fiyatları ve özellikleri neredeyse aynı ve sonuç :özür dilerim hemen açıklıyorum şahsi fikrimi.
3000 lira verilen bir pcde en azından ufak bir ssd olması gerekiyor. Ayrıca sitedeki sıpanın komisyonu vardır kesin o sistemde, kendin toplasana %10 daha ucuza mal edilebilir.
Bak yedek olarak kullanma fikri mantıklı olabilir ama Ryzen 3 1300x çok daha mantıklı bir tercihdir. Nedeni ise az daha performanslı olması ve 2200g'nin PCIe x16 3.0 yuvası, x8 hızında çalışması.Ekran kartının başına bir şey gelirse garanti süresince ekran kartsız kalmazsın.
Ayrıca R3 2200G diğer R3'lere göre daha performanslı ve R3 1300X'den daha ucuz.
Aynı sistemi benzer parçalarla topladım fiyatları ve özellikleri neredeyse aynı ve sonuç :Eki Görüntüle 306961
Evet arada %10 civarı bir fark var ama daha pahalıKi bu sistem ilk satışa çıktığında 2850 Tl civarındaydı.
Çok iyi tanımadığın kişiler hakkında bilmeden konuşmamanı tavsiye ederim.
Nedeni daha ucuz ve 1300x ile aynı performansı veriyor.Birisi bana GTX 1050ti'nin yanına Vega'lı işlemci almanın mantığını anlatabilir mi?
Mantığınıza göre İntel işlemcilerde de HD Graphics var. Onları da almayalım o zaman.Birisi bana GTX 1050ti'nin yanına Vega'lı işlemci almanın mantığını anlatabilir mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.