30500 TL ekipman önerisi

Bütçe
31000

Staland

Centipat
Merhaba, yakında çalışacağım için elime 31K'ya yakın para geçecek bende bilgisayarim için ekipmanlar alacağım. Rezalet ekipmanlarım var "direksiyon seti, kablosuz kulaklık, klavye, mouse pad, oyuncu koltuğu, Xbox oyun kolu, monitör ve monitör standı" evet ekipmanları seçtim yalnız değiştirmem ve kullandığınız memnun olmadığınız ekipman varsa söyleyin.

Aşırı dengesiz seçimler olmuş bence.
Direksiyon setleri aşırı pahalı temiz 2.eli bakılmalı.

G29 yerine Thrustmaster T300 bakabilirsiniz. Ayrıyeten kişisel olarak tavsiyem ekranı en azından 27" almanız.

Klavye e-yooso z11 bakılabilir onun dışında iyi seçmişsiniz bence

Klavye e-yooso Z11 bakılabilir onun dışında iyi seçmişsiniz bence.

Hocam aynı fiayt bu daha çok hoşuma gitti ve bunda da sıkıntısı olan görmedim o yüzden bunu seçtim.

G29 yerine Thrustmaster T300 bakabilirsiniz. Ayrıyeten kişisel olarak tavsiyem ekranı en azından 27" almanız.

Hocam direksiyon seti piyasasına inanılmaz hakimim T300 bütçeyi çok aşar G29 yeterli 24 inç bana yeter hocam ayrıyeten 2. ekran olacak çünkü.

Aşırı dengesiz seçimler olmuş bence.
Direksiyon setleri aşırı pahalı temiz 2.eli bakılmalı.

Hocam dengisiz olanlar neler G29 ikinci el alabilirim zaten temiz 10 ile 9K arası geziyor.

T150 bakabilirsiniz. Şahsen ben G29'un dişlili sisteminin beğenmiyorum. Onun dışında yeter diyip geçmemek lazım sonuçta bir kere alırken 27" almak daha mantıklı diye düşünüyorum.

T150 bakabilirsiniz. Şahsen ben G29'un dişlili sisteminin beğenmiyorum. Onun dışında yeter deyip geçmemek lazım sonuçta bir kere alırken 27" almak daha mantıklı diye düşünüyorum.

Hocam T150'de ısınma sorunları var ısınınca FFB kesebiliyor ayrıyeten Full+Full plastik her yeri kırılabiliyor G29'daki o deri hissiyatı veremiyor tek artısı FFB biraz daha güçlü olması. 27 inç için tavsiyelerinizi bekliyorum Max 5 veya 5.5 olsa iyi olur düşünebilirim iyiyse.

24 inç gayet yeterli. RK61 veya Z11T bakabilirsin. K617 yay sesli. Başka bir şey gelmedi aklıma.

2. el G29 7k-8k
xDrive Oyuncu Koltuğu Modelleri (Hawk markasının leş koltuklarına 6K vermek yerine buradan sizi uygun bir model bulup alın 7K civarı bir şey)
Bu şekil 26k falan yapar monitör standı önerisi yapamıyorum.

Kulaklığı illa Wireless istiyorsan ve bütçem artar diyorsan.

24 inç gayet yeterli. RK61 veya Z11t bakabilirsin. K617 yay sesli. Başka bir şey gelmedi aklıma.

Bende yeterli diye düşünüyorum ayrıyeten masam 90X40. yay sesi çok önemli değil hocam kulaklık takılı olacak.

2. el G29+shifter 9-10k arası onu düşüneblilirim ama sıfır daha iyi olabilirdi Hawk kötü bir marka olduğunu düşünmüyorum bir koltuğa 7K veremem maalsef benim için son ama son 6kdır. Mouse pad maalsef masama hiç ama hiç yakışmaz beyaz bir de istemiyorum klavyeyi düşünebilirim kualaklıkğada o kadar veremem gamepad beğendim onu da düşünebilirim.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…