3050'li sistem iş görür mü?

O kadar kötü mü...

Kullanıma göre değişir render içinse yani alınabilir bir sistemdir bence oyun içinse DLSS açılmayan oyunlarda önermem CS2'de FSR açarsınız GTA V Enhanced gibi oyunlarda DLSS kalite açsanız 100 FPS belki isterseniz monitörü yazın ona göre akıcılık olur 60 Hz bir monitörde 60 FPS akıcı olur diye biliyorum.

Benim öyle ağır hikayeli oyunlar oynamak amacım yok benimki rekabetçi cs valo LOL maximum genshin oynarım ve ya benzeri oyunlar wuwa falan onun dışında pek bir oyun hevesim yok zaten gün içinde işte oluyorum eve akşam 8 9'da geliyorum 2 3 saat takılır kafayı yataga gömerim

Kasayı düşük tutmamin sebebi şimdiye kadar hiç sistemim olmadı yani monitörüm mausum kulakligim klavyem de yok bu yüzden onlara da para kalsın diye kasayı düşük tuttum yoksa zaten aynı serinin 4060 8gb ekran kartlı hali varda tabi bileşenler bir tık daha yüksek o 30 35k falandı

Alırken uzun vadeyi düşünün.

Alırken uzun vadeyi düşünün.
Ölüm vakti yaklaşacagı zamana büyük ihtimalle güncelleye bilecek bir durumda olurum ama şu an onu alırsam işime yarar mı amacıma uygun iş görür mü bilmek istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…