3050Ti Zephyrus G14 nasıldır?

Teccno

Hectopat
Makaleler
6
Daha fazla  
Meslek
Mekatronik Mühendisi
Kullanan var mı, önerir misiniz?
İncelemelerde reklam amaçlı iyi yorumlar var gibi o yüzden bir de sizin fikrinizi almak istedim. 3050 Ti'lı olanı almak istiyorum.

Elimdeki 2060MAX-Q ve i7 10h laptopu satıp düşeceğim.

14inç ve taşınabilir bir şey istiyorum, o yüzden bu işe giriştim.
Max oynadığım oyun Forza Horizon 4 ve Dying Light 2

Son düzenleme:
Kullanan var mı, önerir misiniz?
İncelemelerde reklam amaçlı iyi yorumlar var gibi o yüzden bir de sizin fikrinizi almak istedim. 3050 Ti'lı olanı almak istiyorum.

Elimdeki 2060MAX-Q ve i7 10h laptopu satıp düşeceğim.

Özelliklere bakacak olursak cihazın fiyatı çok yüksek. Bence yine aynı yada daha iyi donanımlara sahip Lenovo yada Acer düşünülebilir.

Evet var ama bunlar çok kalın ve ağır taşınabilirlikten uzaklar. Ayrıca Lenovo ekrana sıcak hava üflediği ve bu yüzden oluşabilecek sorunlara garanti vermediği için tercih edemiyorum.

Evet var ama bunlar çok kalın ve ağır taşınabilirlikten uzaklar. Ayrıca Lenovo ekrana sıcak hava üflediği ve bu yüzden oluşabilecek sorunlara garanti vermediği için tercih edemiyorum.

Abartılacak kadar büyük ağır ve kalın değiller hocam para vermişken iyi bir cihaza para vermek daha mantıklı olur. Asus dan maks 1 2 kilo daha ağır ve maks 5-10 cm büyüklerdir.

Abartılacak kadar büyük ağır ve kalın değiller hocam para vermişken iyi bir cihaza para vermek daha mantıklı olur. ASUS'dan maksimum 1 2 kilo daha ağır ve maksimum 5-10 cm büyüklerdir.

Emin olun çantada tüm gün gezdirince eşek ölüsü gibi oluyor :D. Kendimdeki cihaz 2.2kg
HP DK1019NT.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı