3060 12 GB veya 3060 Ti sistem önerisi

Ereviex

Centipat
Daha fazla  
Hocam RDR2 gibi hikayeli oyunlarda 1K ultrada akıcı oynamak için 3060 veya 3060 Ti'lı bir sistem topluyorum. İşlemci AMD de olur Intel'de fark etmez bütçe maksimum 18500. Önerebileceğiniz sistem var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
3060'ın vram'i 12gb, 3060 ti'nin vram'i 8gb olsa da 3060 ti'nin, 3070'e daha yakın bir performansı var; yani 3060 ile 3070'nin tam ortasında konumlanmıyor. 18500 bütçe için en az 3060 ti tercih ederdim. Uygun fiyatlı, kampanyalı hazır sistemlere yönelin; bileşenleri parça parça kendiniz toplarsanız daha pahalıya gelir ki 3060 ti'li sistem bu şekilde 20000'i geçer diye tahmin ediyorum.

Bu sistem çok daha iyi olur bütçenizde.

AMD de yazılım sorunları varmış. Bende yeni olduğum için yazılım işlerinden pek anlamıyorum. AMD'nin performansının daha fazla olduğu bilsemde kafam rahat olsun istiyorum.

AMD de yazılım sorunları varmış. Bende yeni olduğum için yazılım işlerinden pek anlamıyorum. AMD'nin performansının daha fazla olduğu bilsemde kafam rahat olsun istiyorum.

Yazılım sorunları eskide kaldı hocam anlamayan insanlara bunu söylerken hangi serilerde olduğunu söylemeyen cahillerden öneri almayın benden tavsiye.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı