Hocam ben çok fazla anlamım şuan aldığım tek rtx 3060 12 GB 3 soğutucu aga bana uyan bi sistem lazım anakart yok işlemci arıyorum ona bakcam ama anlamiyorum
Hocam ben çok fazla anlamım şuan aldığım tek rtx 3060 12 GB 3 soğutucu aga bana uyan bi sistem lazım anakart yok işlemci arıyorum ona bakcam ama anlamiyorum
En ucuz AMD Ryzen 5 5600 Altı Çekirdek 3.50 GHz İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! AMD Ryzen 5 5600 Altı Çekirdek 3.50 GHz İşlemci özelliklerini incele, 3.499,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz AMD Ryzen 7 5800X3D Sekiz Çekirdek 3.40 GHz İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! AMD Ryzen 7 5800X3D Sekiz Çekirdek 3.40 GHz İşlemci özelliklerini incele, 11.250,26 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Sen yine WattMan görmüşsün, ben onu da görmedim. Biraz OC'de yapılı kartımda. Ayrıca şu ShadowPlay falan iyi hoşta, biri 1 FPS kayıp veriyor, AMD 3 FPS kayıp veriyor. Sanırsın bütün gün Twitch'den yayın veriyorlar. Aradaki farkı 15 FPS falan zannediyorlar, Render'da da 20 saniye fazla bekliyorsun en fazla. Öyle bir anlatmışlar ki bunlara, AMD tü kaka. Fakat AMD'nin 10 yıl önce Nvidia'yı satın alacak gücü olduğunu, aldıklarını sonra ATI'ye karar kıldıklarını ve dünyanın en prestijli mühendislik firmalarından biri olduğunu bilmiyorlar.
Oran olarak bu kadar yakın değerlerin olduğunu düşünmüyorum. Teknoloji tabii şans işidir ama AMD tarafında bu oran bana göre biraz fazla.
Ha ama şu da var, gerekli ayarlamalar yapıldıktan sonra tanıdığım çoğu arkadaşım stabil sonuç elde etti. O ayarlama muhabbetlerine girmek istemeyen, taktığı anda çalışsın ve sorun çıkartmasın diyen kişiler daha çok verip Nvidia almak istiyor. Saygı duymak lazım.
En ucuz AMD Ryzen 5 5600 Altı Çekirdek 3.50 GHz İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! AMD Ryzen 5 5600 Altı Çekirdek 3.50 GHz İşlemci özelliklerini incele, 3.499,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz AMD Ryzen 7 5800X3D Sekiz Çekirdek 3.40 GHz İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! AMD Ryzen 7 5800X3D Sekiz Çekirdek 3.40 GHz İşlemci özelliklerini incele, 11.250,26 TL'den başlayan fırsatları yakala!