3060 alınır mı?

Aga yok uyumlu arıyorum işte AMD Ryzen 5 7600 alsam uymaz mi RTX 3060 la.

Bütçe artarsa;

Sen yine WattMan görmüşsün, ben onu da görmedim. Biraz OC'de yapılı kartımda. Ayrıca şu ShadowPlay falan iyi hoşta, biri 1 FPS kayıp veriyor, AMD 3 FPS kayıp veriyor. Sanırsın bütün gün Twitch'den yayın veriyorlar. Aradaki farkı 15 FPS falan zannediyorlar, Render'da da 20 saniye fazla bekliyorsun en fazla. Öyle bir anlatmışlar ki bunlara, AMD tü kaka. Fakat AMD'nin 10 yıl önce Nvidia'yı satın alacak gücü olduğunu, aldıklarını sonra ATI'ye karar kıldıklarını ve dünyanın en prestijli mühendislik firmalarından biri olduğunu bilmiyorlar.

Oran olarak bu kadar yakın değerlerin olduğunu düşünmüyorum. Teknoloji tabii şans işidir ama AMD tarafında bu oran bana göre biraz fazla.

Ha ama şu da var, gerekli ayarlamalar yapıldıktan sonra tanıdığım çoğu arkadaşım stabil sonuç elde etti. O ayarlama muhabbetlerine girmek istemeyen, taktığı anda çalışsın ve sorun çıkartmasın diyen kişiler daha çok verip Nvidia almak istiyor. Saygı duymak lazım.

Rtx 3060 Amd r5 7600 uygun bi ekran karti olmazmı bu https://ty.gl/185efa720a

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…