3060 için Mining anakart önerisi

hocam 2 bin gömdüm elimde ki karta bütçe kalmadı ki. benim anakartım attıgınızın cok cok üstü bi kart. nasıl olurda benim ki uyumsuz oluyor aklım almıyor.
Hocam x570 serisinin cogu 2 adet 3060'i desteklemiyor. Daha onceden attigim linkten bakabilirsiniz hangi anakart kac tane destekliyor diye

Hocam x570 serisinin cogu 2 adet 3060'i desteklemiyor. Daha onceden attigim linkten bakabilirsiniz hangi anakart kac tane destekliyor diye
saol hocam cevapların için. az önce yukarıda slotların çalışma hızlarını gösteren tablo attın. ona hangi siteden bakıyoruz. ona göre kart alayım

saol hocam cevapların için. az önce yukarıda slotların çalışma hızlarını gösteren tablo attın. ona hangi siteden bakıyoruz. ona göre kart alayım
Anakartin modelini google da aratin, Asus Msi markasi neyse sitesine girin. Orda Support kisminda oluyor genelde, kullanim kilavuzu pdf leri var. O pdflere girip bakabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…