Nonam Hectopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2021 #11 Flash BIOS ile 5.nesile yükseltilir mi acaba videolarda hep 3. nesil upgrade var. EfeKanagül dedi: Hocam flash BIOS özelliği anakartınızda bulunuyor. Genişletmek için tıkla...
Flash BIOS ile 5.nesile yükseltilir mi acaba videolarda hep 3. nesil upgrade var. EfeKanagül dedi: Hocam flash BIOS özelliği anakartınızda bulunuyor. Genişletmek için tıkla...
EfeKanagül Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Mayıs 2020 Mesajlar 3.242 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2021 #12 Hocam ben yükseltebilirsiniz diye biliyorum. B450 TOMAHAWK MAX | Motherboard | MSI Global Best AMD AM4 B450 ATX motherboard, Turbo M.2, Extended heatsink, USB 3.2 Gen 2, Mystic Light, MSI MAG tr.msi.com BIOS sürümü ile.
Hocam ben yükseltebilirsiniz diye biliyorum. B450 TOMAHAWK MAX | Motherboard | MSI Global Best AMD AM4 B450 ATX motherboard, Turbo M.2, Extended heatsink, USB 3.2 Gen 2, Mystic Light, MSI MAG tr.msi.com BIOS sürümü ile.